In ronde 3 van de Facebook-verkiezing bleek Het Dorp zeer populair en verloor met slechts 1% van Weerwolven. Er is goed nieuws voor alle fans, want in februari 2016 verwachten wij het nieuwe spel ‘Mijn Dorp’!

In ons eerdere succesvolle spel “Het Dorp" ondernemen de bewoners van boerderijen van de spelers allerlei zaken in een dorp om eeuwige roem te behalen.

"Mijn Dorp" heeft een andere benadering: hier ontwikkelen de spelers elk een eigen dorp. Je begint met een kleine boerderij en 5 bewoners: een Abt, een Raadsman, een Reiziger, een Ambachtsman en een Koopman. Je ontwikkelt je dorp door uitbreiding met gebouwen en velden, door te reizen en door klanten en monniken aan te trekken. De tijd tikt intussen vrolijk door. Af en toe overlijdt een dorpeling, waardoor een vacature ontstaat. Ondanks dat je een nakomeling kunt opleiden om het vrijgekomen werk te doen, zul je je meer en meer op bepaalde zaken concentreren. 

“Mijn Dorp" is een zelfstandig bordspel dat in dezelfde sfeer ligt als het veelgeprezen "Het Dorp". Bekende elementen worden gecombineerd met nieuwe mechanieken, die zowel nieuwe spelers als “Het Dorp" - veteranen zullen aanspreken.