Spel-Plezier laat spellenliefhebbers na een te lange pauze weer genieten van gezelschapsspellen. 

Op 20 november organiseren ’t Spelhuis (Wijnegem), Forum Merksem; The Blue Meeple (Deurne) & Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen een spelevenement in Antwerp Expo voor jong en oud.

Naast demonstraties door verschillende binnen- en buitenlandse uitgevers kan je ook op het kinder- en actieplein terecht voor tal van leuke spellen. De formule is eenvoudig, Je schuift mee aan tafel bij een spel dat je aanspreekt, volgt de enthousiaste uitleg en Spelen maar!

Verder bieden we ook de mogelijkheid om 2de hands spellen te kopen en verkopen, op onze 2de hands markt.

Op Spel-Plezier vind je ook een GraSpAc inzamelpunt. GraSpAc (Gratis Spellen Actie) is een initiatief van een groep vrijwilligers, waarbij ze oude, onvolledige en/of ongebruikte gezelschapsspellen inzamelen, die weer speelbaar maken en vervolgens uitdelen aan organisaties die met kansarme jongeren werken.

Tenslotte zal ook Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen met een beperkte verkoopstand aanwezig zijn. Heb je een spel gespeeld dat je goed is bevallen, of ben je nog op zoek naar een cadeautje voor de eindejaarsperiode, dan kan je daarvoor bij hen terecht.

Op 20 november kan je het allemaal zelf ontdekken in Antwerp expo.

Meer informatie vind je op https://www.spel-plezier.be/