14 februari is natuurlijk de dag dat je diegene die je zo leuk vindt met een kaartje of een cadeautje verrast. Maar ook koppels die al langer bij elkaar zijn, geven elkaar vaak iets cadeau op deze bijzondere dag. En wat is er nou leuker dan romantisch met z’n tweeën een spel te spelen? Daarom een paar tips voor spellen die je onder meer op Valentijnsdag met z’n tweeën kunt doen!

Love Letter
Test je bluf- en deduceerkwaliteiten in dit vlotte kaartspelletje. Verschillende karakters aan het hof proberen een liefdesbrief aan de prinses te bezorgen. Elk van hen heeft een speciale eigenschap, waarmee hij een ander karakter kan uitschakelen of de andere speler kan hinderen. Het spelverloop is supereenvoudig: trek 1 kaart en speel 1 kaart. Wie blijft als laatste over? Love Letter is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: als kaartspel of in een miniblikje!

Exit
Test je relatie en je stressniveau met deze uitdagende escape room-spellen. Probeer binnen 60 minuten alle raadsels op te lossen om uit de locatie waar jullie opgesloten zitten te ontsnappen. Een vergeten eiland, een verlaten hut of een vervloekt onderzoeksstation op de Noordpool, je kunt het zo gek niet bedenken. De EXIT-spellen zijn in verschillende niveaus verkrijgbaar!

Patchwork
Zijn jullie meer van het competitieve werk? Dan is Patchwork het spel dat jullie moeten hebben. In dit economische puzzelspel moet je lappen stof kopen om op je tableau te bouwen. Omdat elk veld waar niets ligt strafpunten oplevert, wil je dat. Daarnaast krijg je ook inkomen voor sommige lappen. Zo kom je aan nieuwe knopen om weer nieuwe te kunnen kopen. Enige nadeel is dat de lappen stof allemaal vreemde vormen hebben. Daardoor is het best lastig om alles wat je koopt netjes in te bouwen. Maar het werkt natuurlijk ook andersom. Misschien kun je je tegenstander dwingen om zo’n onhandige lap te kopen!

Met deze spellen van 999 Games maak je van jouw Valentijnsdag een romantisch samenzijn vol speelplezier!