De Koning van Nederland is 27 april jarig en dat gaat weer uitgebreid gevierd worden. Het hele land zal oranje kleuren en het gezelschap zal overal in overvloed zijn. Niet alleen op de dag zelf, maar zoals gewoonlijk ook al de avond ervoor. Wij hebben 3 tips om deze gezellige dagen spellengerelateerd door te komen. 

Tip 1

Speel korte interactieve spelletjes met voorbijgangers. Op Koningsdag staan er ontzettend veel mensen spullen te verkopen. Zelf kun je er ook staan, maar je hoeft niet per se spullen te verkopen. Laat de mensen weten dat zij bij jou spellen kunnen spelen. Zorg er voor dat de mensen een keuze hebben tussen verschillende spelletjes die zij met elkaar of met jou kunnen spelen. Leg de deelnemers het spel uit en spelen maar! Je kunt het op leuke, verschillende manieren vormgeven. Vraag bijvoorbeeld € 0,50 voor deelname die je belooft terug te geven wanneer zij van jou winnen! Enkele leuke spellen om te doen zijn Stapelgekke Speed Cups, Halli Galli en Pak die Zak!.

Tip 2

Speel partyspellen voor het uitgaan op Koningsnacht om de avond goed te starten. Om goed in de sfeer te komen, is het spel 30 Seconds Everyday Life, in een grote oranje doos, perfect! Het spel 30 Seconds is enorm populair en tegenwoordig bij iedereen wel bekend. De versie Everyday Life bevat begrippen die makkelijk lijken, maar toch heel moeilijk zijn om binnen de tijd te beschrijven. De spelregels zijn simpel en er is veel interactie. Dit zorgt gegarandeerd voor een heleboel hilariteit. Je kunt er altijd extra uitdagingen aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht voor het verliezende team die zij later op de avond moeten uitvoeren!

Tip 3

Zoek in alle drukte naar de spellen van 999 Games! Op Koningsnacht en –dag verkopen een heleboel mensen hun spullen voor een spotprijsje. Er zijn veel mensen met de instelling dat zij niks gaan kopen, maar dan zien zij opeens toch iets interessants wat nergens meer te verkrijgen is. Je zou bijvoorbeeld zomaar de klassieke versie van Catan met houten spelonderdelen kunnen tegenkomen. De kans is natuurlijk groter dat je andere spellen van 999 Games tegenkomt die wel nog bij ons te verkrijgen zijn. Mocht je deze ook niet vinden, niet getreurd, over een paar weken vindt onze jaarlijkse Outlet Sale alweer plaats. Daar zullen wij veel van onze spellen ook voor een leuk prijsje verkopen!