999 Games zal weer groots aanwezig zijn op de populairste spellenbeurs van Nederland in het Beursgebouw Eindhoven. Naast onze hoofdstand waar dit jaar spellen worden gedemonstreerd als De Friesche Velden, Concordia, La Granja, Terra en Marco Polo is er dit jaar een jubileumstand naar aanleiding van onze 25ste verjaardag. Volg hier een demonstratie van één van de speciale jubileumuitgaven (bijvoorbeeld: Elfenland Jubileumeditie, El Grande Big Box, Het Koninkrijk Dominion) en ontvang een jubileumcadeau t.w.v. € 25,-!

Ook zijn er dit jaar 2 spelauteurs aanwezig, die hun eigen spellen demonstreren en signeren. Bezoek Richard de Rijk met zijn spel ‘Dieven!’ of speel het meest ambitieuze project uit de geschiedenis van 999 Games: Mega Civilization (ons grootste bordspel ooit!) van Flo de Haan. Voor de kids is er een kidsstand met de mooie spellen van Drie Magiërs Spellen zoals: Spokentrap en Het Magische Labyrint.

Onze nieuwe aanwinst Cup King is in een XL-versie te spelen! Dat geldt ook voor El Grande XL en Terra XL. En, volgt u 10 demonstraties van 999 Games, dan maakt u kans op een megaspellenpakket van meer dan 10 spellen! Vraag hiervoor een stempelkaart aan bij één van onze 8 stands. Er worden meer dan 35 spellen uit ons assortiment gedemonstreerd, waaronder expert-, familie- en kaartspellen. Kortom, voor elk wat wils.