Spellenspektakel 2016

999 Games zal weer groots aanwezig zijn op de populairste spellenbeurs van Nederland in het Beursgebouw Eindhoven. Naast onze hoofdstand, waar dit jaar spellen worden gedemonstreerd als Skye, Hoogspanning: Het Kaartspel, De Legenden van Andor: Chada & Thorn en Fauna, zijn er dit jaar speciale stands waarin een bepaald spel helemaal centraal staat. 

Geniet hier van een demonstratie van First Class, Potion Explosion, De Ark is Vol (genomineerden voor Speelgoed van het Jaar), Roar! (winnaar van Speelgoed van het Jaar België) en Marco Polo (genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs).

Ook voor de kids hebben wij themastands van Stenen Tijdperk Junior (winnaar Kinderspiel des Jahres 2016) en Burcht Fladderstein.

 

Door de vervroegde productie van Great Western Trail zal de topper van Spiel op het Spellenspektakel op de Marco Polo-stand worden gedemonstreerd.

Camel Up is op de beurs in een XL-versie te spelen. Het speelbord meet 7 bij 3,5 meter. Ook van The Unusual Suspects hebben wij een XL-versie gemaakt. Onder begeleiding van Mike Starink kun je hier een demonstratie volgen.

Volg je 10 korte demonstraties van 999 Games, dan maakt u kans op een spellenpakket. Vraag hiervoor bij stand 1C een stempelkaart aan.

Er worden meer dan 35 spellen uit ons assortiment gedemonstreerd, waaronder strategie-, familie- en kaartspellen. Kortom, voor elk wat wils.

Locatie:
Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven

Tijden:
Zaterdag 12 november van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 13 november van 10:00 tot 18:00 uur

Wees er snel bij! De eerste 5.000 bezoekers van het Spellenspektakel krijgen een goodiebag met onder andere het uitdagende kaartspel '4 Seasons' wat je zowel tegen elkaar als met elkaar kan spelen. Dit spel ligt pas volgend jaar in de winkel, maar krijg je nu al gratis bij je bezoek aan het Spellenspektakel!
Ook vind je in de goodiebag een plattegrond voor een levensechte-versie van het spel Roar! Speel dit op de beursvloer en maak kans op het spel.

Voor meer informatie kijk op spellenspektakel.nl