Zoals je waarschijnlijk al eerder voorbij hebt zien komen is 999 Games 7x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Vanaf vandaag kan er gestemd worden!

Ieder jaar kiest een vakjury in meerdere leeftijdscategorieën artikelen. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiging uit verschillende disciplines: journalisten, inkopers en speelgoed- en spellendeskundigen.
Vanaf vandaag kan iedereen in Nederland stemmen op het speelgoed van zijn of haar keuze. Stem & Win Speelgoed is het motto: dus wie gaat stemmen op zijn of haar favoriete artikel en de vraag goed oplost, maakt ook nog eens kans op mooie prijzen!
Stemmen kan op www.speelgoedvanhetjaar.nl

De nominaties

Categorie 4 & 5 jaar - Speed Colors

Speed Colors
Razendsnel partyspel voor het hele gezin. Onthoud het voorbeeld en kleur zo snel mogelijk het plaatje in. Dat klinkt eenvoudig, maar als na een paar spelletjes de doppen van de stiften met elkaar zijn verwisseld, wordt het echt een chaos! Wie heeft het beste geheugen en kleurt het snelst?

Categorie 6 & 7 jaar - Leo moet naar de kapper

Leo moet naar de kapper
Coöperatief geheugenspel. Leid Leo op tijd naar de kapper door de dieren en kleuren op zijn weg te onthouden. De spelers winnen als Leo aan het einde van de vijfde dag arriveert. Spannend spel met verschillende moeilijkheidsgradaties!

Categorie 8 & 9 jaar - Jolly & Roger

Jolly & Roger
Vlot tweepersoonskaartspel. Probeer de meerderheid aan verschillende schepen te krijgen en maak zoveel mogelijk goud buit. De ene speler verdeelt steeds de kaarten, de andere kiest. Wie wordt de rijkste piraat? Eenvoudige spelregels, maar veel tactische uitdaging!

Categorie 10 & 11 jaar - Agricola Familie-editie

Agricola Familie-editie
Toegankelijke versie van het bekende bordspel. Ontwikkel je boerderij op diverse gebieden, zoals landbouw en veeteelt. Vergeet ook je gezin niet uit te breiden en te voeden. Wie heeft uiteindelijk de meest waardevolle boerderij?

Categorie 12 & 17 jaar - 30 Seconds Everyday Life & Machiavelli Deluxe

30 Seconds Everyday Life
Spectaculair partyspel voor teams met alledaagse begrippen. Omschrijf binnen 30 seconden 5 verschillende begrippen. Dan blijkt hoe kort een halve minuut is. Lukt het je teamgenoten ze allemaal te raden?

Machiavelli Deluxe
Herziene editie van het intrigerende kaartspel Machiavelli. Met het basisspel en de uitbreidingen “De donkere landen” en “De donkere figuren”. 132 kaarten garanderen veel variatie en speelplezier.

Categorie 18 plus - Great Western Trail

Great Western Trail
Indrukwekkend bordspel met veel keuzevrijheid en wegen naar de overwinning. Drijf je kudde runderen naar Kansas City en lever deze per trein aan verre steden. Koop en verkoop runderen, bouw eigen gebouwen en werf personeel. Uitdagend en in hoge mate herspeelbaar!