Take 5!, het even simpele als briljante kaartspel is alweer 25 jaar oud en deze klassieker van ontwerper Wolfgang Kramer (El Grande) staat nog altijd als een huis. Speciaal voor dit jubileum worden Take 5! fans wereldwijd gezocht voor het helpen ontwerpen van een nieuwe speciale kaart. 

PrijzenDus ben jij fan van Take 5!, creatief en denk jij dat je het perfecte idee hebt om dit spel nog leuker te maken, doe dan mee aan deze Take 5! wedstrijd. Samen met fans vanuit alle landen zijn we namelijk op zoek naar die speciale, winnende kaart voor Take 5!.

Alle ingezonden ideeën worden door een jury, met daarin onder andere Wolfgang Kramer zelf, beoordeeld.

Wereldwijd zullen ze met jouw kaart spelen…

Heb jij het winnende idee? Dan wordt jouw kaart geprint en wereldwijd uitgegeven! Bovendien win je een verzorgde reis naar SPIEL 2020, de grootste spellenbeurs ter wereld in Essen inclusief een meet & greet met Wolfgang Kramer aldaar.

En of je nou het winnende idee hebt of niet, je maakt hoe dan ook kans op te gekke prijzen. onder de Nederlandse en Belgische inzendingen verloten wij een 999 Games spellenpakket twv € 200 en onder alle internationale inzendingen maak je bovendien kans op een geheel verzorgde vakantie naar Oostenrijk (meer informatie hierover vind je in de actievoorwaarden).

 

Je kunt jouw idee via dit formulier inleveren >>

Inspiratie nodig? Op deze (Duitstalige) pagina vind je een overzicht speciale Take 5!-kaarten die eerder zijn verschenen.