Leo de langharige leeuw moet binnen 5 dagen naar de kapper om het respect van de andere dieren in de jungle niet te verliezen. Helpen jullie hem er voor sluitingstijd te zijn?


In dit coöperatieve geheugenspel voor kinderen en hun ouders speel je om beurten 1 handkaart om Leo over een spoor van gedekte tegels te bewegen. Eindigt Leo op een tegel met dezelfde kleur als de kaart, dan kost de beweging geen tijd. In het andere geval geeft de omgedraaide tegel aan hoeveel uren de beweging kost. Als Leo om 8 uur ’s avonds nog niet bij de kapper is, moet hij de volgende dag weer opnieuw beginnen. Jullie draaien de omgedraaide tegels dan weer naar de gedekte kant. Jullie moeten dus onthouden waar welke kleuren liggen!
Als hij uiterlijk om 8 uur ’s avonds bij de kapper is, winnen jullie het spel.

Leo moet naar de kapper is een spannend spel waarin het hele gezin goed moet zien te samenwerken en waarin het geheugen flink op de proef wordt gesteld.

Is dit spel iets voor jou? Ben jij kritisch en goed in het testen van spellen? Meld je dan nu aan voor Testers gezocht van 999 Games en krijg Leo moet naar de kapper gratis thuisgestuurd in ruil voor een uitgebreide recensie.

Hoe doe je mee?
Stuur je motivatie naar marketing@999games.nl en vergeet hierbij je adres niet te vermelden. Op 3 juli worden de 3 winnende kappers bekend gemaakt!