The circus is in town!

Eindelijk onderweg, de nieuwe Carcassonne-uitbreiding, Carcassonne: Het Circus. Vandaag de bestanden aangeleverd en op naar de fabriek! Wie kan er nou genoeg van Carcassonne krijgen?

Het circus reist rond in de omgeving van Carcassonne en overal waar het zijn tent opzet, stromen meeples toe. Je probeert je meeples in de buurt van de circustent te zetten om extra punten te verdienen, afhankelijk van een gedekt dierfiche onder de tent. Verder kun je je meeples nu ook als artiest inzetten en daar bij een speciale puntentellingen 5 punten per stuk mee verdienen. Circusdirecteuren zijn gewone meeples, maar krijgen extra punten als ze hun werk in de directe omgeving van het circus of artiesten doen.

Wij adviseren deze uitbreiding alleen met het nieuwste basisspel van Carcassonne uit 2016 te combineren voor de beste speelervaring, maar Het Circus is ook nog te spelen met het oude basisspel en de uitbreidingen. De tegels hebben een nieuwe stijl tekeningen, maar de achterkanten zijn gelijk gebleven. Wil je Het Circus met 6 personen spelen, dan is uitbreiding 1 vereist.  

We hopen dat Carcassonne: Het Circus binnen nu en 2 maanden in de winkel ligt. Houd onze Facebook en website in de gaten voor het laatste nieuws over dit product.