Kom jij 24 of 25 november naar onze Outlet Sale? Leuk! Lees hieronder een paar tips voor deze dag.

  1. Kom je voor de koopjeshoek? Zorg dan dat je iets vóór openingstijd aanwezig bent. Iedereen loopt hier namelijk als eerste naar toe. Wij zetten zaterdag een deel van de pallets neer en zondag de rest.
  2. Parkeer je in de woonwijk tegenover ons pand? Dan mag je op deze plek niet (lopend) oversteken. Zie hier hoe je kunt lopen:
  3. Wil je je route door ons magazijn alvast uitstippelen? Klik dan hier voor de locatielijst.
  4. Je kunt bij alle 8 kassa’s contant en met pin betalen. Creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.
  5. Houd je niet zo van drukte en wil je rustig rondstruinen? Kom dan na 12 uur. Meestal hebben we de piek qua drukte dan wel gehad.
  6. In elk gangpad in het magazijn vind je onze collega’s in rode shirtjes, waar je alles over de spellen aan kunt vragen.
  7. Van al dat shoppen en de gezelligheid krijg je natuurlijk ook trek en dorst! Op ons terrein vind je de foodtruck van de Smultantes. Hier scoor je lekker wat te drinken, verschillende soorten tosti’s of andere soorten heerlijke broodjes.
  8. Vraag aan je vrienden of je ook nog wat voor hun kunt meenemen of koop alvast leuke cadeautjes in.
  9. Wil je ons helpen nog sneller af te rekenen? Leg je spellen dan met de barcode naar boven bij de kassa’s. Wij kunnen ze dan in een nog sneller tempo scannen. En jij kunt sneller naar huis om je nieuwe spellen te spelen!
  10. Tijdens de Outlet Sale hebben wij 8 kassa’s. De achterste twee hebben vaak een iets kortere rij.
Op 20 november plaatsen wij de locatielijst online. Wil je daar een melding van ontvangen en/of op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent de Outlet Sale? Meld je dan aan voor het evenement op onze Facebookpagina >>

 

OUTLET SALE

24 & 25 november
Wormerweg 2, Almere (NL)
10 – 15 uur
Meer informatie? Klik hier >>