Vivianne Miedema is naast profvoetbalster ook een groot spellenliefhebber. Ze is daarom benoemd tot officiële ambassadeur van 999 Games. Zodoende mocht Vivianne als een van de eersten ons nieuwe dobbelspel Zinga uitproberen! 

Dit is haar recensie:

Als een van de eersten Zinga proberen? Als spelletjesfanaat voel ik me vereerd. En als topsporter wil ik dan natuurlijk winnen. Ik heb daarom het spel eerst met een vriendin gespeeld. Zo heb ik een beetje ervaring op kunnen doen, voordat ik meerdere vriendinnen ga uitnodigen, haha!

Mijn eerste indruk van Zinga is dat reactiesnelheid key is. Je kunt geen moment je aandacht laten verslappen. Mijn spelerstip: alleen op de bel drukken als je echt zeker weet dat je het goed hebt! Wat geldt voor voetbal geldt ook voor Zinga. Als je het vaak genoeg doet, word je vanzelf beter.

Ik zou dit spel aanraden aan een vriendengroep die in korte tijd veel lol wil maken. Je hebt niet veel tijd nodig om het spel op te zetten. Ook ga je er binnen de kortste keren helemaal in op. Als topsporter ken ik natuurlijk niet de borrelavonden zoals veel jongeren die wel kennen, maar ik schat zo in dat in een kroeg dit voor een leuke tijd kan zorgen.

Ik denk overigens ook dat dit voor wat jongere kinderen leuk kan zijn. De regels zijn niet ingewikkeld. Met een korte uitleg weet ik zeker dat vriendjes en vriendinnetjes op de basisschool ook veel plezier aan Zinga beleven.