Dit voorjaar haal je de Escape Room weer gewoon naar je huiskamer met de de 2 nieuwste edities van EXIT. Hiermee komt de lijst op maar liefst op 14 titels in deze reeks!

De twee nieuwe EXIT-titels zijn:

De Beroving op de Mississippi

We schrijven het jaar 1872. Jullie zijn een groep inspecteurs die op een klassieke raderstoomboot op weg zijn naar New Orleans om daar een zaak op te lossen. Maar dan vindt er tijdens de vaart een beroving plaats en jullie vaardigheden zijn al direct op de boot nodig. Zijn jullie er klaar voor om de diefstal op te helderen?

De Vlucht naar het Onbekende

Jullie zijn leden van de bemanning van een passagiersvliegtuig.
Plotseling komen jullie midden in een onweer terecht. Water dringt het toestel binnen en delen van de techniek vallen uit.

Lukt het jullie om het vliegtuig te repareren en veilig te landen? Jullie hebben maar weinig tijd...

Over EXIT

In EXIT probeer je samen uit een bepaalde locatie te ontsnappen of een mysterie te ontrafelen. Je moet naar aanwijzingen zoeken en verschillende raadsels oplossen om steeds dichter bij de bevrijdende uitgang te komen. De raadsels zijn zeer uiteenlopend, van woordpuzzels tot aan creatief knippen en plakken. Ondertussen loopt de tijd door…

EXIT is een spelconcept, dat net als de “echte” escape rooms zorgt voor zenuwslopende spanning. Je bent voortdurend met z’n allen koortsachtig aan het zoeken, nadenken en overleggen en het Eurekamoment wanneer je de puzzel hebt opgelost zal nooit gaan vervelen.

EXIT is bedoeld voor iedereen die zijn hersenen graag aan het werk zet en houd van puzzelen. De verschillende moeilijkheidsgradaties zorgen er voor dat je op een lager of hoger niveau kunt instappen. Let op de niveau indicaties.

Ga nu de uitdaging aan. Duik in het avontuur met EXIT en ontsnap!