Update Catan Big Game: meer dan de helft van de kaarten verkocht.

De kaartverkoop van het Catan Big Game evenement gaat hard. Al meer dan de helft van de kaarten zijn inmiddels verkocht. Wil jij deze te gekke groepservaring niet missen? Zorg dan dat je er snel bij bent en help mee het wereldrecord Catan spelen te verbreken!

Wat is de Catan Big Game?

De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel. In de Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven. En met grote groepen bedoelen we heel grote groepen!

Nadat in 2013 het wereldrecord in de Verenigde Staten is gevestigd met 922 deelnemers is dit record in 2015 op de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, in het Duitse Essen, verbroken. Er deden daar maar liefst 1040 deelnemers mee. Dan is het in 2017 de beurt aan de Benelux. Wij nemen graag deze uitdaging aan.

Doe mee en win!

Op 24 september wagen wij een poging het huidige record te verbreken. Het evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center op de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam.

De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil.

Gratis goodiebag

Iedere deelnemer ontvangt een gratis goodiebag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!