Verken locaties, verzamel voorwerpen, zoek naar aanwijzigen en ontrafel het mysterie in Adventure Games. Een razendspannende nieuwe serie coöperatieve spellen.

Voor liefhebbers van spellen als EXIT en Chronicles of Crime is dit zeker een aanrader. Want net als bij die spellen probeer je samen met je medespelers alle geheimen die het spel aan je voorlegt op te lossen. Bij Adventure Games is er alleen geen tijdsdruk en ligt het verhaal centraal. Samen gaan jullie het avontuur aan waarbij er verschillende wegen en uitkomsten in het verhaal mogelijk zijn. Jullie keuzes bepalen welk pad er wordt gekozen. Maar wees wel gewaarschuwd: elke beslissing zal een andere loop van de geschiedenis bepalen, en er is geen weg terug.

Er zijn twee verschillende Adventure Games. Beide spellen bevatten drie spannende hoofdstukken, goed voor drie spannende speelsessies waarbij jullie steeds verder het verhaal induiken.

Adventure Games: Het Gevang

Jullie worden wakker in het gevang, zonder herinneringen. Wat is er gebeurd? Hoe kun je ontsnappen? In dit spel zul je ruimtes verkennen, met mensen communiceren, aanwijzingen vinden, voorwerpen met elkaar combineren en geheimen ophelderen. Zo kunnen jullie stap voor stap achter het verhaal komen en (hopelijk) vluchten. Meer informatie >>
Adventure Games: Monochrome Inc.

In dit coöperatieve spel breken jullie gezamenlijk in een onderzoeksgebouw van Monochrome Inc. in. Jullie opdrachtgever wil dat jullie daar een mysterieuze formule stelen. Maar wat in eerste instantie onschuldig klinkt, ontwikkelt zich steeds meer tot een thriller. Hoe het verhaal afloopt, ligt volledig aan jullie...  Meer informatie >>