Haal je astronautenpak maar alvast van zolder, want in het voorjaar verwachten wij het coöperatieve kaartspel ‘De Crew’.

In 50 verschillende missies proberen jullie samen de obstakels te overwinnen en het heelal te doorkruizen op zoek naar een mysterieuze planeet. De gezamenlijke winst wordt bepaald door het wel of niet behalen van specifieke slagen. De grote uitdaging is dat jullie tijdens de missie maar beperkt kunnen communiceren. Praten is uit den boze maar door slim van fiches gebruik te maken kan je toch een hoop zeggen over de kaarten die jij in je hand houdt.

Dit najaar werd De Crew op SPIEL, de grote spellenbeurs in Essen, door een groot deel van de bezoekers als beste spel van de beurs verkozen, het eindigde op deze beurs bovenaan de Fairplay list. Wat op het eerste gezicht een simpel slagenspel lijkt, blijkt na een potje of twee een enorm verslavend spelletje te zijn. De vele verschillende missies en beperkte communicatie zorgen dat je deze tactische puzzel wil blijven spelen. Wij kunnen zelf niet wachten tot de lancering!