Binnenkort verschijnt een nieuw competitief legacy-spel van de bekende spelauteur Reiner Knizia. My City gaat over het in een stad zetten van gebouwen door de generaties heen, waarbij de gemeenschap in de vroege pre-industriële stadia begint en zich door de industrialisatie ontwikkelt.

De campagne bestaat uit 24 spellen, verdeeld in 8 hoofdstukken van elk 3 spellen. Tijdens elk spel passen spelers hun ervaring aan door onderdelen en spelregels aan hun persoonlijke borden en aan het spel toe te voegen. De keuzes en acties van spelers die tijdens een spel zijn gemaakt, gaan mee naar de volgende sessie, waardoor een unieke, persoonlijke spelervaring ontstaat.

Voor spelers die My City niet als legacy-spel willen ervaren, is er ook een dubbelzijdig speelbord die een alternatieve opstelling biedt voor herhaalbaar spelen.

Ieder spel duurt maximaal 30 minuten en de spelers kiezen zelf hoeveel spellen ze er op een avond doen. Gezinsvriendelijk en gemakkelijk te leren, My City is definitief een spel om op je radar te houden!

Genomineerd voor Spiel des Jahres 2020!