Binnenkort brengen wij een wel heel bijzonder spel uit: WESTERN EMPIRES. Het is een Engelstalig spel en daarmee in tegenstelling tot onze meeste andere spellen niet alleen bedoeld voor Nederland en België, maar voor de gehele internationale markt.

Nadat we in 2015 eenmalig en in beperkte oplage het spel Mega Civilization hadden uitgebracht is dit spel door de ontwerpers Flo de Haan, Gerart de Haan en John Rodriguez doorontwikkeld. Als gevolg hiervan komt nu Western Empires uit, een spel voor 5-9 spelers.

In Western Empires leiden spelers een klassieke beschaving van de steentijd tot de ijzertijd. Door te handelen en te ontwikkelen zal hun cultuur groeien en zich uitbreiden. Een potje Western Empires kan duurt 12 uur om te spelen. En samen met het spel Eastern Empires, dat later wordt uitgebracht, kan het worden gecombineerd tot Mega Empires. Een gigantische spelervaring tot 18 spelers.

Wil je meer weten, dan kan je lid worden van de Western Empires Facebookgroep of een kijkje nemen op de website www.westernempires.com waar je het spel binnenkort ook vooruit kan bestellen.