Op zaterdag 11 november is de uitreiking van Speelgoed van het Jaar en wel in dierentuin Burgers' Zoo. Iedereen is van harte welkom!

Kom lekker swingen met de Telekids disco-show, speel met het genomineerde speelgoed en maak kans om Youtuber Onnedi te ontmoeten.
Heb jij thuis nog goed speelgoed over? Neem het mee op 11 november en krijg 25% korting op de entreeprijs. En met jouw speelgoed worden andere kinderen weer blij gemaakt! Ga voor meer informatie naar www.speelgoedvanhetjaar.nl.

Hopelijk tot dan!

Onze 7 nominaties

Categorie 4 & 5 jaar - Speed Colors

Speed Colors
Razendsnel partyspel voor het hele gezin. Onthoud het voorbeeld en kleur zo snel mogelijk het plaatje in. Dat klinkt eenvoudig, maar als na een paar spelletjes de doppen van de stiften met elkaar zijn verwisseld, wordt het echt een chaos! Wie heeft het beste geheugen en kleurt het snelst?

Categorie 6 & 7 jaar - Leo moet naar de kapper

Leo moet naar de kapper
Coöperatief geheugenspel. Leid Leo op tijd naar de kapper door de dieren en kleuren op zijn weg te onthouden. De spelers winnen als Leo aan het einde van de vijfde dag arriveert. Spannend spel met verschillende moeilijkheidsgradaties!

Categorie 8 & 9 jaar - Jolly & Roger

Jolly & Roger 
Vlot tweepersoonskaartspel. Probeer de meerderheid aan verschillende schepen te krijgen en maak zoveel mogelijk goud buit. De ene speler verdeelt steeds de kaarten, de andere kiest. Wie wordt de rijkste piraat? Eenvoudige spelregels, maar veel tactische uitdaging!

Categorie 10 & 11 jaar - Agricola Familie-editie

Agricola Familie-editie
Toegankelijke versie van het bekende bordspel. Ontwikkel je boerderij op diverse gebieden, zoals landbouw en veeteelt. Vergeet ook je gezin niet uit te breiden en te voeden. Wie heeft uiteindelijk de meest waardevolle boerderij?

Categorie 12 & 17 jaar - 30 Seconds Everyday Life & Machiavelli Deluxe

30 Seconds Everyday Life
Spectaculair partyspel voor teams met alledaagse begrippen. Omschrijf binnen 30 seconden 5 verschillende begrippen. Dan blijkt hoe kort een halve minuut is. Lukt het je teamgenoten ze allemaal te raden?

Machiavelli Deluxe
Herziene editie van het intrigerende kaartspel Machiavelli. Met het basisspel en de uitbreidingen “De donkere landen” en “De donkere figuren”. 132 kaarten garanderen veel variatie en speelplezier.

Categorie 18 plus - Great Western Trail

Great Western Trail
Indrukwekkend bordspel met veel keuzevrijheid en wegen naar de overwinning. Drijf je kudde runderen naar Kansas City en lever deze per trein aan verre steden. Koop en verkoop runderen, bouw eigen gebouwen en werf personeel. Uitdagend en in hoge mate herspeelbaar!