Winnaar Nederlandse Spellenprijs!

November 2016 blijkt een fantastische maand te zijn voor 999 Games! Vanmiddag is bekend geworden dat het spel Marco Polo de Nederlandse Spellenprijs heeft gewonnen in de categorie experts! De Nederlandse Spellenprijs wordt elk jaar voor 2 categorieën op het Het Spellenspektakel in Eindhoven uitgereikt. Vorig jaar wist het spel Concordia deze prijs te winnen en dit jaar is het ons weer gelukt!

We zijn natuurlijk superblij en hopen dat heel Nederland het met ons en de jury eens is. 

Dit is wat de jury over het spel te zeggen had: “Een strategisch bordspel met dobbelstenen, waarbij timing een cruciale rol speelt. Je probeert anderen steeds een stap voor te blijven in deze uitdagende trip met een origineel actiesysteem. De verschillende personages geven iedere speler zijn eigen uitgangspositie. Hoewel zeer verschillend en sterk, blijken ze prima gebalanceerd. Daarnaast geeft de samenstelling en spreiding van de stadsacties elk spel zijn eigen karakter. Door deze enorme hoeveelheid variatie is elk spel weer een nieuwe ontdekkingsreis”.


Ben je nieuwsgierig geworden naar Marco Polo, dan kun je het spel dit weekend  nog komen spelen op het Spellenspektakel in Eindhoven of op 19 en 20 november op Spel in Antwerpen!