Middeleeuwen is het thema van Zomerspel 2017

Vorig jaar stond het Wilde Westen centraal bij dit evenement. Alle cowboyhoeden & indianenpluimen zijn inmiddels veilig opgeborgen. Tijd voor helmen, harnassen, zwaarden en schilden. Het thema van Zomerspel 2017 is bekend. Ze gaan terug naar de mystieke middeleeuwen.

Ridders en prinsessen, koningen en heksen, je vindt ze allemaal op Zomerspel 2017. In een verborgenhoek sluimert zelfs een draak. Te midden van een prachtig decor blijven spellen centraal staan.

Op Zomerspel speel je authentieke gezelschapsspelen, met elkaar, rond de tafel. In de familiezone worden spellen vanaf 6 jaar voorzien van speluitleg om plezier voor de hele familie te garanderen. Ontdek de expertzone, waar tal van spelen klaar staan met speluitleg. Hier zetten ze in op de meest actuele bordspellen.

Op deze dag kunnen families en fanaten meespelen met onder andere Potion Explosion, Great Western Trail, First Class en Het Orakel van Delphi.

De officiële Belgische Kampioenschappen Saboteur en Agricola vinden op dit evenement plaats. Heb je zin in een gezellige middag? Speel dan mee. 

Datum: 
17 en 18 juni 2017

Locatie:
Gemeentehallen, Kloosterstraat 26, Merelbeke, België

Tijd:
beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur

Toegang:
5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen per dag

Meer informatie: 
www.zomerspel.be