Zuiderspel 2019 wordt weer een tweedaags evenement.

In 2018 vierde Zuiderspel haar 10-jarig jubileum door het evenement twee keer zo lang te maken: niet één, maar twee dagen lang speelplezier. En dat smaakte naar meer! Daarom duurt de komende beurs dit voorjaar wederom een heel weekend en is deze ook nog het toneel voor het NK Carcassonne.

Op 23 en 24 maart kun je dus twee dagen lang met familie, vrienden en gelijkgestemden van de nieuwste bord-, kaart-, dobbel- en andere gezelschapsspellen genieten. Twee dagen lang wordt dit evenement gehouden in de prachtige hallen van het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven (bij Eindhoven). Dit voormalige klooster ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, biedt allerlei faciliteiten (waaronder zelfs de mogelijkheid tot overnachting!) en is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Vorig jaar werd deze compacte maar uiterst gezellige beurs bezocht door een kleine 2000 bezoekers en uiteraard hopen we dat dat komend jaar niet minder is.

Ook 999 Games is uiteraard weer van de partij. Bezoek dus vooral onze stand en ervaar onze leukste en nieuwste spellen. Onze demonstrateurs staan voor je klaar en leggen de spellen voor je uit, zodat je meteen kunt beginnen. Zo zal bijvoorbeeld de spellenontwerper Peter Verhaeghe persoonlijk zijn spel Carnavalo demonstreren (een beter spel voor onder de rivieren dan dit carnavalsspel zul je niet gauw vinden)! Voor de kinderen, groot of klein, zullen we de hit van het afgelopen najaar, de XL-versie van Vlotte Geesten, ook weer meenemen.

NK Carcassonne
Op Zuiderspel zal ook bepaald worden wie zich de Nederlandse kampioen Carcassonne 2019 mag noemen. Het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne vindt daar namelijk op zondag 24 maart plaats. Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk. Dus hou dus onze kanalen goed in de gaten en zorg dat je op tijd je plekje aan de tafel reserveert.

We spelen graag in het voorjaar een spelletje of twee (of drie, vier….) met je op Zuiderspel!

Datum:
23 en 24 maart 2019

Locatie:
NH Conference Centre Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Tijd:
Beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur

Kijk voor meer informatie over Zuiderspel op www.zuiderspel.nl/