Noveltiespakket van €65.97 voor €49.99

Aanbiedingsprijs € 49,99
Normale prijs € 65,97
-24%
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Paranormale Detectives - Actiespel
€ 29,99 Normale prijs  
Adventure by Book: Sherlock Jong Talent van Baker Street - Breinbreker
€ 24,99 Normale prijs  
Samoa - Kaartspel
€ 10,99 Normale prijs  
Ontvang 500 overwinningspunten

Overzicht

Deze 3 novelties van 2020 wil je niet missen! Samoa is een kleurrijk kaartspel voor het hele gezin. Paranormale Detectives is een hilarisch partyspel, waarin de spelers met de geest proberen te communiceren om een zaak op te lossen, leuk met een grote groep, maar ook met 2 spelers. Adventure by Book is een coöperatief avonturenspel in stripvorm voor iedereen die van puzzels en raadsels houdt. Kortom, in één klap een spellenpakket voor alle leeftijden en speelsituaties.

Samoa
Het is feest op het eiland! Bij dit feest worden 5 verschillende houten maskers versierd. Het mooist versierde masker zal geluk en fortuin brengen voor degene die het gemaakt heeft. Iedereen versiert samen alle maskers, en wil natuurlijk zijn eigen masker zo mooi mogelijk maken, maar je wilt voorkomen dat anderen doorhebben welk masker van jou is, zodat de mooiste veren uiteindelijk bij jouw masker belanden.

Vanaf 10 jaar | 2-4 spelers | 25 minuten

Paranormale Detectives
Paranormale detectives is een partyspel voor helderziende spelers. Een van jullie is onder verdachte omstandigheden overleden, maar kan als geest nog beperkt communiceren. Om het verhaal op te lossen, wordt de hulp ingeroepen van paranormale detectives. Zij kunnen met hun kaarten de geest laten “spreken”. De geest kan op vele manieren vanuit het hiernamaals met je communiceren, zoals via tarotkaarten, geluiden, stukjes tekst, noem maar op. Welke Paranormale Detective kan het mysterie als eerste oplossen?

Vanaf 12 jaar | 2-6 spelers | 30 minuten

Adventure by Book: Sherlock Jong Talent van Baker Street
Detectives gezocht! Ben jij goed in het oplossen van raadsels? Dit is de kans om jezelf te bewijzen aan 's werelds grootste detective, Sherlock Holmes. Waan je in Londen en probeer solo of samen met je vrienden verschillende mysteries op te lossen. Sherlock Holmes: Jong talent van Baker Street is een innovatief coöperatief spel voor jong en oud uit de Adventure by Book-reeks. Lees geen stripverhaal, maar spéél het verhaal!

Vanaf 8 jaar | 1-4 spelers | 90 minuten

  • Vóór 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd.
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland.
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland en vanaf €40,00 in België

Meer informatie
ArtikelcodeTGBTGBREGB