€ 10,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Vlot zoekspel voor jong en oud. Zoek tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop je stapel ligt. Geen geschikte kaarten meer, roep dan "Stop!". Iedere speler met een correcte stapel scoort punten. Wie een fout maakt, verliest zijn stapel!
Vanaf 8 jaar
1 - 5 spelers
+/- 15 min
Educatief

Interactie

Snelheid

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Over het spel

In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote honden, honden met 1 of 2 poten, en honden met of zonder popcorn. Denk je dat er geen kaart meer ligt die je kunt pakken, roep dan “Stop!”. Iedere speler die een correcte stapel heeft, mag deze als punten houden. Wie een fout maakt, is zijn hele stapel kwijt! Wie heeft aan het einde de meeste kaarten?

Pick-a-Dog is uitstekend met Pick-a-Pig te combineren.


Inhoud:
  • 96 kaarten
  • De spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-PIC01
Gewicht0.2200
Merk999 Games
Afmetingen11 x 11 x 4 cm
AuteurTorsten Landsvogt
Jaar van Uitgifte2015