Voordeelpakket puzzels van € 38,46 voor € 25

Deel via:
bij 999 Games
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Playmobil, In Dino Country 100 pcs - Legpuzzel
€ 12,99
Escape / Disney Marvel Spiderman - 100 pcs - Legpuzzel
€ 4,99
Cars 3 / Disney Cars 3 - 160 pcs - Legpuzzel
€ 4,99
4 in 1 - Cars 3 / Disney Cars - Legpuzzel
€ 7,50
Mini - Cars2 / Disney Cars 2 Picture 1 - 54 pcs - Legpuzzel
€ 1,00
3 in 1 - Cars 3 / Disney Cars - Legpuzzel
€ 6,99

Overzicht

Wij hebben nu een super aanbieding voor kinderen die houden van puzzelen. Er is een actiepakket samengesteld met 11 coole puzzels. De afbeeldingen op de puzzels zijn van Spiderman, Playmobil en de populaire Disneyfilms van Cars. Elke puzzel varieert met het aantal puzzelstukjes wat er voor zorgt dat er steeds een grotere uitdaging aangegaan kan worden. Deze selectie is met name geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. Geldig t/m 25 februari 2018.
  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Wij hebben nu een super aanbieding voor kinderen die houden van puzzelen.
Er is een actiepakket samengesteld met 11 coole puzzels. De afbeeldingen op de puzzels zijn van Spiderman, Playmobil en de populaire Disneyfilms van Cars. Elke puzzel varieert met het aantal puzzelstukjes wat er voor zorgt dat er steeds een grotere uitdaging aangegaan kan worden. Deze selectie is met name geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud.


4 in 1 – Cars 3 / Disney Cars legpuzzel
In deze doos zitten vier verschillende puzzels van de nieuwste Disney Pixar film Cars 3. Op alle vier de puzzels staan actie afbeeldingen van de populaire personages van Cars 3.

Mini – Cars 2 / Disney Cars 2 picture 1 legpuzzel
Kinderen zijn dol op de rode hoofdpersonage van Cars en deze staat dan ook erg groot afgebeeld op deze minipuzzel! Deze minipuzzel van Cars bestaat uit 54 puzzelstukjes en is verpakt in een klein handig doosje waardoor je deze gemakkelijk overal mee kan nemen.

Cars 3 / Disney Cars 3 legpuzzel
Deze Cars 3 puzzel bevat maar liefst 160 stevige puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. Doordat de puzzel bestaat uit 160 puzzelstukjes, vraagt deze wel wat meer tijd en moeite. De afbeelding die de puzzel uiteindelijk weergeeft, is erg kleurrijk met de verschillende hoofdpersonages.

Escape / Disney Marvel Spiderman legpuzzel
Deze puzzel bestaat uit 100 puzzelstukjes die samen een spannende afbeelding van Spiderman weergeeft. Op deze afbeelding staat Spiderman met zijn grootste en bekendste vijanden.

3 in 1 – Cars 3 / Disney Cars Spiderman legpuzzel
Drie dubbel puzzelplezier! Niet één, niet twee, maar drie puzzels met afbeeldingen van Cars in een doos! Het diverse aantal puzzelstukjes maakt het puzzelen leuk voor zowel jongere als oudere kinderen.

Playmobil in Dino Country legpuzzel
Deze uitdagende Playmobil Dinoland puzzel bestaat uit 100 puzzelstukjes. Bij aankoop van deze puzzeldoos krijg je nu ook een gratis origineel Playmobil poppetje (in de doos)!


Meer informatie
Artikelcode GP_VOORDEEL_0002B
Gewicht Nee
Merk 999 Games
Afmetingen Nee
Auteur Nee
EAN Code Nee
Jaar van Uitgifte Nee
Evenement Nee
label Nee