30 Seconds Senior Bordspel

Vanaf 65 jaar
3 - 24 speler(s)
+/- 30 min
31 x 21,2 x 7,3 cm
Geluk:
Interactie:
Kennis:

Direct bericht bij voorraad

Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u een mailtje wanneer 30 Seconds Senior beschikbaar is

  • 30-Seconds-Senior 30-Seconds-Senior
  • 30 Seconds Senior speelmateriaal 30 Seconds Senior speelmateriaal
  • 30 seconds Senior 30 seconds Senior

Het spel

Spectaculair partyspel voor seniorenteams. Fantastisch op feestjes, partijen, de biljartclub en in het bejaardentehuis.

De spelers vormen teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 3 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish?

Deze speciale senioreneditie richt zich vooral op ouderen. De kaarten bevatten minder en beter leesbare begrippen, die speciaal op de oudere medemens zijn toegespitst. Verder zit er een gouden zandloper en een vergrootglas in de doos. Zo wordt 30 Seconds voor iedereen leuk!

Tactische speeltip(s)

Een halve minuut is erg kort. Zorg dus dat je het kaartje alvast rechtop vasthoudt en het vergrootglas bij de hand hebt.

Hou rekening met de interesses van je teamgenoten. Weten ze weinig van muziek, doe de muziekgerelateerde begrippen dan als laatste.

Wees creatief. Als je teamgenoten iets niet horen, herhaal jezelf dan niet, maar probeer een andere manier te vinden om het begrip duidelijk te maken. Denk aan gebaren.