Spellen

Speel de beste bordspellen van 999 Games!

Onze gezelschapspellen komen in alle soorten en maten. Zo hebben we toegankelijke, kleine bordspelletjes, maar ook uitdagende spellen voor experts. Naast klassiekers zoals Carcassonne, Catan, Agricola en Regenwormen breiden we ons assortiment voortdurend uit. Moderne toppers zoals De Legenden van Andor, Wingspan, De Zoektocht naar El Dorado en Keer op Keer zijn echte aanraders. Al onze verschillende bordspellen zijn van hoge kwaliteit. Mocht echter alsnog iets ontbreken aan het bordspel, kan onze klantenservice helpen bij missende of defecte onderdelen.

De ideale activiteit die gegarandeerd zorgt voor een gezellige tijd met vrienden en familie: het spelen van bordspellen. Bordspellen blijven onwijs populair voor zowel thuis als op vakantie en zorgen voor een heerlijke strijd en spanning. We beschikken over een zeer ruim aanbod leuke bordspellen die we zelf produceren en bieden ze aan tegen de scherpste prijzen. In onze webwinkel vind je ons complete aanbod aan bordspellen waar je de leukste tijd mee beleeft.

Wat zijn goede bordspellen? Wat ons betreft is een spel goed als dit plezier geeft. Dit is natuurlijk een beetje een schot voor open doel, maar spelplezier is in de loop van de jaren fors veranderd. Ten eerste moet je tijdens een bordspel strategische keuzes kunnen maken. Als je alleen maar moet doen wat een dobbelsteen aangeeft, heb je geen invloed in het spel. De dobbelsteen moet je eerder voor de keuze stellen: wat ga jij tijdens jouw beurt met deze dobbelsteen doen? Ten tweede moeten spelers tijdens het spel voortdurend mee kunnen doen. Uitgeschakeld worden tijdens een spel komt het plezier niet ten goede.

Bordspellen moeten bovendien makkelijk kunnen worden uitgelegd. Daarom willen we voor al onze titels online speluitleg geven door middel van tutorials. Wil je een nieuw spel zo snel mogelijk onder de knie krijgen? Loop je vast met de regels of wil simpelweg weten of een bepaald spel goed bij je past? Bekijk dan onze video's!