Adventure By Book: De Schatzoekers van de Kuala-archipel - Breinbreker

Waardering:
80% of 100
€ 29,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Ga op schattenjacht in dit innovatieve avonturenspel in stripvorm. Alle spelers kiezen een karakter, krijgen hun eigen unieke stripboek en werken samen om alle schatten van Kuala op te sporen. Jullie keuzes, jullie verhaal!
Vanaf 7 jaar
1 - 4 spelers
+/- 45 min
Avontuur

Coöperatief

Interactie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

veelgestelde vragen

Een foutje!
Helaas zijn er tijdens het vertalen twee kleine foutjes in de boekjes gekomen. In alle boekjes bij plaatje 11 is een extra getal "Zichtbaar" deze zou alleen voor Gabby zichtbaar moeten zijn, de andere spelers kunnen deze negeren anders komen zij bij een verkeerd plaatje uit. Bij plaatje 70 in het boekje van Kik en Sarah is het getal 105 te zien op de kluis helaas kom je dan op een verkeerd plaatje uit omdat alleen Kik dat getal moet kunnen zien, dus Sarah kan dit getal negeren.

Over het spel

Samen op zoek naar de schat!


Jullie keuzes, Jullie avontuur, jullie verhaal. Je kunt De Schatzoekers van de Kuala-archipel alleen spelen, maar met meerdere schatzoekers wordt het een waar avontuur. Ga alleen of in een team op zoek naar mysterieuze schatten die in het eilandenrijk Kuala liggen verborgen. Kies je karakter uit de 4 kinderen, sla het bijbehorende stripboek open en beleef het avontuur van je leven. Los raadsels op, ontdek geheime doorgangen en ontwijk de vele valstrikken op de route, terwijl je gebruik maakt van de speciale vaardigheden van de kinderen. Jullie zullen samen de vele eilanden van de Kuala-archipel ontdekken om de mooiste schatten te vinden. De Schatzoekers van de Kuala-archipel: het eerste coöperatieve avonturenspel in stripvorm!

Meer informatie
Artikelcode999-ABB04
Gewicht1.0000
Merk999 Games
Afmetingen22 x 15,5 x 4 cm
AuteurShuky
EAN Code9789081086905
Jaar van Uitgifte2019
Nominaties en prijzen