Adventure by Book: Jouw Pretpark - Breinbreker

€ 15,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Ontvang 160 overwinningspunten

Overzicht

Altijd al je eigen pretpark willen runnen? Dit is je kans! Met Adventure by Book: Jouw Pretpark bouw je aan je eigen attracties, winkels, restaurants en aankleding. Jouw keuzes bepalen of het park een succes wordt of niet.
Vanaf 12 jaar
1 - 1 spelers
+/- 75 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Een foutje!
In Jouw Pretpark is helaas een fout geslopen. Bij plaatje 317 staat een stuk tekst tussen haakjes over het opwaarderen van de spooktrein naar niveau 2 en niveau 6. Deze tekst klopt niet. Het spooktreintje kan net als het originele treintje niet worden opgewaardeerd. Alle tekst die op plaatje 317 tussen de twee haakjes staat, moet worden genegeerd.

Over het spel

Jouw keuzes, jouw avontuur, jouw verhaal!


In de Adventure by Book-serie bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich voortzet. Elk stripboek is een eigen verhaal op zich. In de plaatjes zijn cijfers verstopt die de beslissingen weergeven die jouw personage kan nemen.
Gewapend met slechts een potlood, een gum en ondernemersgeest begin je aan het avontuur om jouw droom werkelijkheid te maken: een eigen pretpark! De attracties, aankleding, paden en winkels in het park teken je op de plattegrond achterin het boek. Elke beslissing die je als manager neemt, duurt een aantal dagen en heeft invloed op hoe leuk de gasten je park vinden en hoeveel geld er binnenkomt of uitgaat. Het doel is om aan het einde van het jaar een succesvol park te hebben.
Geen twee parken zullen hetzelfde zijn, dus na één keer spelen ben je nog lang niet klaar. Gum je park uit of download een nieuwe plattegrond en probeer een nog beter park te bouwen!
Jouw Pretpark is uitermate geschikt als solospel, maar als je meerdere boeken hebt, kun je ook tegen elkaar spelen. Bezoek (en saboteer!) de parken van jouw concurrenten.

Spelregels en plattegrond:

Jouw Pretpark
Meer informatie
Artikelcode999-ABB06
Gewicht0.4100
Merk999 Games
Afmetingen21,5 x 15 x 1 cm
AuteurShuky
EAN Code8719214429775
Jaar van Uitgifte2020