€ 39,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Realistisch economisch bordspel. Produceer auto's in drie verschillende segmenten en verkoop ze met winst. Maar is de vraag wel groot genoeg?
Vanaf 13 jaar
3 - 5 spelers
+/- 120 min
Strategie

Geluk

Interactie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

Spannend commercieel bordspel voor de echte liefhebbers. Je kruipt in de rollen van industriële pioniers en creatieve doe-het-zelvers als Henry Ford, Walter Chrysler, Charles Kettering, Charles Howard, William C. Durant en Alfred P. Sloan, die de eerste auto's en de voor de bouw ervan noodzakelijke fabrieken en productietechnieken ontwikkelden.

In vier speelronden ontwikkel je voertuigen voor de massamarkt, de middenklasse en de elite, waarmee je zoveel mogelijk winst probeert te maken. De vraag naar auto's in de verschillende klassen is echter nogal wisselvallig. Het is daarom zaak om met een vooruitziende blik te plannen en niet te weinig, maar ook niet teveel auto's te produceren.

Elke ronde koop je fabrieken en onderdelenfabrieken. Vervolgens bepaal je hoeveel auto's je produceert. Daarbij is het belangrijk om de vraag goed in de gaten te houden. Omdat je van tevoren al een fiche met een getal krijgt, kun je al een kleine inschatting maken. Ondertussen moet je in de gaten houden dat je op tijd nieuwe fabrieken met modernere auto's koopt, want oudere fabrieken worden met boetes bestraft.

Meer informatie
Artikelcode999-AUT01
Gewicht1.4700
Merk999 Games
Afmetingen29,2 x 23,5 x 7,4 cm
AuteurMartin Wallace
EAN Code0029877045211
Jaar van Uitgifte2010