Het blog van 999 games

Naast onze nieuwssectie, waarin je de laatste nieuwtjes uit spellenland kunt lezen, gaan we in onze blogposts nog wat dieper op bepaalde zaken in om je makkelijk wegwijs te maken in de spellenwereld. Leuke ideeën of een foutje gezien? Laat het ons weten via marketing@999games.nl.


Partyspellen voor de feestdagen

Partyspellen groeien onder volwassenen nog steeds enorm in populariteit. Naast de oldschool Triviant Pursuit en Party & Co zijn er tegenwoordig tal van nieuwe partygames op de markt. Zeker tijdens de feestdagen

In deze blog neemt Pien je mee in de wereld van partyspellen en geeft je heer tips.

Lees verder...

De beste kinderspellen

De Sint is in het land en dus de tijd om kinderen extra te verwennen

In ons nieuwste blog vind je een overzicht en een aantal handige tips voor de leukste kinderspellen.

Lees verder...

Organiseer de perfecte spellenavond

De wintertijd is ingegaan en het wordt weer koud buiten! Dat betekent maar één ding, lekker binnen blijven! Geen terrasjes meer, geen picknicks meer, niet meer naar het strand, maar niet getreurd. Het wordt weer tijd voor een ouderwetse spellenavond!

Maar hoe pak je dit aan?

Lees verder...

Nieuw in spellenland?

Wij Nederlanders zijn gek op bord- en kaartspellen. Zeker wanneer de koudere seizoenen weer in aantocht zijn. Om het thuis dan extra gezellig te maken staan, naast films of series kijken en koken, spellen spelen met het gezin bij 72% van de huishoudens bovenaan hun lijstje van favoriete bezigheden tijdens de wintermaanden.

Kortom, spellen zijn hot! Maar hoe weet je wat het juiste spel voor jou is?

Lees verder...

7 klapper!

Spellenfanaat en directeur Michael Bruinsma is uitermate enthousiast over dit nieuwe record voor zijn bedrijf 999 Games. “Zeer aangenaam verrast komt niet in de buurt van het gevoel dat mij overviel bij het vernemen van het goede nieuws dat ons bedrijf 999 Games maar liefst 7 nominaties voor Speelgoed van het Jaar is toegekend. Een nog nooit vertoonde 7-klapper!

De verkiezing van Speelgoed van het Jaar bestaat al 40 jaar, ontdek welke 7 spellen van 999 Games waren genomineerd in 2017.

Lees verder...

  • Recent Searches
  • coöperatief spel 5
  • Uitleg pocket escape room 1
  • Agricola 2 spelers uitbreiding 1
  • Pinguïn Deluxe 2