Het blog van 999 games

Naast onze nieuwssectie, waarin je de laatste nieuwtjes uit spellenland kunt lezen, gaan we in onze blogposts nog wat dieper op bepaalde zaken in om je makkelijk wegwijs te maken in de spellenwereld. Leuke ideeën of een foutje gezien? Laat het ons weten via marketing@999games.nl.


Ik ga op wintersport en neem mee...

Ga jij binnenkort op (wintersport)vakantie? Onze collega Niki ook! In haar eerste blog verteld zij welke spellen op haar favorietenlijstje staan om mee te nemen.
Ook geeft zij je een paar handige tips om zoveel mogelijk spellen mee te nemen, ook als je slechts beperkt ruimte hebt.

Lees verder...

De wereld van Carcassonne

In deze eerste gast blog neemt Erwin Broens je mee in de wereld van 'Carcassonne'.
Dit bekende legspel heeft de afgelopen 17 jaar een indrukwekkende spellenfamilie voortgebracht. Er zijn uitbreidingen in alle soorten en maten, talrijke varianten, big boxes en wat nog meer. Ook in 2018 zit er weer het een en ander in de pijpleiding.

Lees verder...

Tijd voor goede voornemens

Nieuwjaar betekent een nieuwe start en daar horen goede voornemens bij. De populairste voornemens blijven al decennia lang: stoppen met roken, meer sporten, gezond eten, maar wat je ook steeds meer voorbij ziet komen, zijn bijvoorbeeld: een hobby vinden, vaker vrienden zien en meer plezier maken. En laat daar spellen spelen en puzzels leggen nou eens heel goed bij passen!

Hier Pien haartips voor redenen om meer te spelen in 2018!

Lees verder...

Partyspellen voor de feestdagen

Partyspellen groeien onder volwassenen nog steeds enorm in populariteit. Naast de oldschool Triviant Pursuit en Party & Co zijn er tegenwoordig tal van nieuwe partygames op de markt. Zeker tijdens de feestdagen

In deze blog neemt Pien je mee in de wereld van partyspellen en geeft je haar tips.

Lees verder...

De beste kinderspellen

De Sint is in het land en dus de tijd om kinderen extra te verwennen

In ons nieuwste blog vind je een overzicht en een aantal handige tips voor de leukste kinderspellen.

Lees verder...

Organiseer de perfecte spellenavond

De wintertijd is ingegaan en het wordt weer koud buiten! Dat betekent maar één ding, lekker binnen blijven! Geen terrasjes meer, geen picknicks meer, niet meer naar het strand, maar niet getreurd. Het wordt weer tijd voor een ouderwetse spellenavond!

Maar hoe pak je dit aan?

Lees verder...

Nieuw in spellenland?

Wij Nederlanders zijn gek op bord- en kaartspellen. Zeker wanneer de koudere seizoenen weer in aantocht zijn. Om het thuis dan extra gezellig te maken staan, naast films of series kijken en koken, spellen spelen met het gezin bij 72% van de huishoudens bovenaan hun lijstje van favoriete bezigheden tijdens de wintermaanden.

Kortom, spellen zijn hot! Maar hoe weet je wat het juiste spel voor jou is?

Lees verder...

7 klapper!

Spellenfanaat en directeur Michael Bruinsma is uitermate enthousiast over dit nieuwe record voor zijn bedrijf 999 Games. “Zeer aangenaam verrast komt niet in de buurt van het gevoel dat mij overviel bij het vernemen van het goede nieuws dat ons bedrijf 999 Games maar liefst 7 nominaties voor Speelgoed van het Jaar is toegekend. Een nog nooit vertoonde 7-klapper!

De verkiezing van Speelgoed van het Jaar bestaat al 40 jaar, ontdek welke 7 spellen van 999 Games waren genomineerd in 2017.

Lees verder...