Mini-blog: De 5 leukste spellen voor kerst

5 minuten | Geschreven door Melvin van der Stoop

Het is alweer bijna kerst! Heb jij geen idee wat je moet kopen voor je moeder, broer of oma? Wij hebben een lijstje gemaakt met 5 spellen die perfect zijn als cadeau onder de kerstboom!

District Noir

Betreed de intrigerende wereld van District Noir, een tactisch kaartspel voor twee spelers! Waan jezelf als de charismatische leider van een meedogenloze criminele organisatie, verstrikt in een meeslepende strijd om District Noir te overheersen! Dit exclusieve kaartspel bevat eenvoudige spelregels voor een vlotte start maar onthult snel de diepgang van strategische keuzes. Sta tegenover elkaar in een intense strijd om de schaduwrijke straten van District Noir. Perfect voor een date-night bijvoorbeeld!

Spookslot

Beleef de spanning van een race vol valstrikken terwijl je van de top van het Spookslot naar de uitgang sprint! Dit spel vormt niet alleen een adembenemende uitdaging; het is ook een nostalgische reis naar het verleden in deze nieuwe editie van de oude klassieker. Het is daarom ook een ideaal gezinsspel, waar spanning en plezier hand in hand gaan. Laat de kids het avontuur van het Spookslot ervaren en geniet samen van een spel dat de tand des tijds heeft doorstaan!

The Brain

Betreed de wereld van coöperatieve uitdagingen waar jij en je medespelers één 'brain' vormen, samenwerkend om complexe puzzels op te lossen. Maar.. je mag tijdens het spel niet met elkaar communiceren! Dit vereist ultiem teamwork en zorgt voor een interessante spelervaring die blijft uitdagen. The Brain is niet alleen geschikt voor groepen, maar kan ook solitair worden gespeeld, waardoor het perfect is voor zowel gezellige spelavonden als solo-uitdagingen.

De Kwakzalvers van Kakelenburg

Betreed de wereld van Kwakzalvers, waar meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wachten om ontdekt te worden! Met een mix van tactiek en een vleugje geluk, kookt elke speler zijn eigen brouwsel. Maar wees voorzichtig, want een paar knalerwten kunnen je hele drankje laten exploderen! Een spel vol hilariteit en strategie, perfect voor gezinsbijeenkomsten waar gelach en competitie samenkomen.

Geharrewar in de Sushibar

Verwelkom de kippen die genoeg hebben van regenwormen… En nu smachten naar sushi! Rol de dobbelstenen in dit snelle familiespel om zoveel mogelijk sushitegels te verzamelen. Let op de gratentegels, die minpunten opleveren, maar essentieel zijn om je sushitegels geldig te maken om punten te scoren! Met eetstokjes-symbolen op de dobbelstenen kun je zelfs tegels van je tegenstanders stelen! Geharrewar in de Sushibar is een kleurrijk spel vol strategie en humor, perfect om de familie rond de tafel te brengen voor een smakelijk avontuur!

Maak van deze kerst een spelletjesfeest! Of het nu de strategische charme van District Noir is, het nostalgische avontuur van Spookslot, of de coöperatieve uitdagingen van The Brain, deze spellen brengen gegarandeerd plezier en samenzijn! Welk spel zet jij op je verlanglijstje?

Over de schrijver

Yo, Melvin hier! Sinds juni 2023 vervul ik de rol van marketingassistent, waarbij mijn focus ligt op diverse PR-gerelateerde taken. Ik ben helemaal in mijn element als het gaat om alles wat met spellen te maken heeft, zowel analoog als digitaal. Mijn liefde voor spellen begon al op jonge leeftijd en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Ik kan daarnaast eindeloos praten over alles fantasy en sci-fi, van spellen tot series en films!