Boonanza: Boon to be Wild - Kaartspel

€ 14,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Hectische en spectaculaire versie van het populaire handelsspel Boonanza. Met 11 nieuwe bonensoorten, waaronder wilde bonen die acties opleveren. Ook solitair of met z'n tweeën te spelen.
Vanaf 12 jaar
1 - 7 spelers
+/- 60 min
Geluk

Tactiek

Handel

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Zelfstandige versie van het communicatieve kaartspel Boonanza. Ook nu handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?

Wat is er anders in Boon to be Wild? Ten eerste de 11 nieuwe bonensoorten, waarvan de namen zijn gebaseerd op bestaande stammen en handelsbetrekkingen. Voor deze nieuwe bonen moesten er nieuwe bonometers komen. Deze lopen tot 5 dukaten en zijn niet meer zo regelmatig. Afhankelijk van de soort groeit de opbrengst bij 3, 4 of 5 extra bonen. In de handelsfase draait de actieve speler 3 kaarten om in plaats van 2, waarvan hij er 1 op de aflegstapel mag leggen. Handelskaarten geven de spelers de mogelijkheid op een andere manier met elkaar te handelen. In de trekfase trekt iedere speler 1 kaart van de gedekte stapel, waarbij het niet van belang is wie de actieve speler is. Het spel eindigt niet direct als de gedekte trekstapel leeg is, maar er wordt doorgespeeld tot en met de rechterbuurman van de startspeler. De grootste verandering wordt veroorzaakt door de "wilde bonen". Van elke bonensoort zijn er bonen die extra acties opleveren als ze zichtbaar op een bonenveld liggen. Tot slot zijn er ook spelregels voor 2 spelers en een solitaire versie.

Boon to be Wild is hectisch en spectaculair!

Inhoud:
  • 154 bonenkaarten
  • 7 handelskaarten
  • 1 overzichtsblad
  • De spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-BOO06
Gewicht0.3500
Merk999 Games
Afmetingen17,8 x 12,8 x 4 cm
AuteurUwe Rosenberg
EAN Code8717249197041
Jaar van Uitgifte2013