Boonanza: Boona Nostra - Kaartspel

Waardering:
100% of 100
€ 10,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Nu besteld, dinsdag bezorgd
Ontvang 110 overwinningspunten

Overzicht

Afspraak is afspraak en boontje komt om z’n loontje. In deze nieuwe uitbreiding op het bekende kaartspel handel je niet alleen met bonen en bonendollars, maar ook met gunsten. Nieuwe karakters en de bijbehorende gunstkaarten bieden nieuwe handelsopties en breiden de tactische mogelijkheden enorm uit.
Vanaf 12 jaar
3 - 7 spelers
+/- 45 min
Bluf

Geluk

Tactiek


  • Vóór 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland en vanaf € 40,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Over het spel

Bonenschulden zijn ereschulden!


Je kent het wel: iemand doet je een fantastisch bonenaanbod, maar je kunt niets aanbieden in ruil. Misschien kun je je handelspartner overtuigen om zaken met je te doen als je ze later in het spel een gunst aanbiedt, maar onthoud – belofte maakt schuld en boontje komt om z’n loontje.

In deze uitbreiding Boona Nostra handel je niet alleen met bonen en bonendollars, maar ook met gunsten.

Elke speler kiest een karakterkaart en de bijbehorende zes gunstkaarten. Met de gunst kunnen spelers hun aanbiedingen in de handelsfase verbeteren. De speler die de belofte ontvangt, legt de gunst voor hem neer. Elke speler heeft maximaal drie gunsten tegelijkertijd beschikbaar, die hij tijdens het handelen aan zijn medespelers kan overhandigen.

De gunsten kunnen worden ingewisseld in verschillende fasen van het spel en de speler die de gunst beloofde, kan op dat moment geen weerstand bieden.

Deze uitbreiding kan met drie tot en met zeven spelers gespeeld worden en is uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Boonanza.

Inhoud:
7 karakterkaarten
42 gunstkaarten
Spelregels

Inhoud:
  • 42 kaarten
  • 7 karakters
  • De spelregels


Meer informatie
Artikelcode999-BOO08
Gewicht0.1400
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2 cm
AuteurUwe Rosenberg
EAN Code8719214429225
Jaar van Uitgifte2019