Boonanza: Heilige Boontjes Uitbreiding - Kaartspel

€ 11,99
Normale prijs  
nieuw
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Ontvang 120 overwinningspunten

Overzicht

Breng meer spiritualiteit in Boonanza met de uitbreiding Heilige Boontjes! Deze uitbreiding komt met nieuwe bonenvelden, een nieuwe bonensoort en speciale regels zoals goddelijke boodschappen en offerkaarten. De Heilige Boontjes zorgen voor meer uitdaging en variatie in de bonenhandel. Wie scoort de meeste munten tussen hemel en aarde?
Vanaf 12 jaar
3 - 5 spelers
+/- 45 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Er is meer tussen hemel en aarde!


Breid Boonanza uit met de Heilige Boontjes! Deze uitbreiding introduceert nieuwe regels, een speciale bonensoort, de nieuwe offerkaarten en alternatieve bonenvelden.
De nieuwe bonenvelden bevatten een Kloostertuin en een Godenakker. De nieuwe bonensoort Heilige Boontjes zijn een soort jokers. Je mag ze alleen planten in de nieuwe Kloostertuin, maar ze mogen in combinatie met elke bonensoort worden gebruikt. Tijdens handelsfases geven Heilige Boontjes een zogeheten goddelijke boodschap. Dit zijn extra regels, zoals “je mag niet handelen met de speler rechts van je”.
De offerkaarten laten je twee verschillende bonensoorten tegelijkertijd bovenop elkaar op de Godenakker planten. Je kunt zo een oogst voorbereiden die uit verschillende bonensoorten bestaat, waarbij de bovenste boon bepaalt hoeveel munten worden gescoord.


Inhoud:
  • 5 bonenveldtableaus
  • 16 Heilige Boontjes-kaarten
  • 38 offerkaarten
  • de spelregels

Meer informatie
Artikelcode999-BOO11
Gewicht0.2200
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2 cm
AuteurUwe Rosenberg en Jochen Balzer
EAN Code8720289472269
Jaar van Uitgifte2022