Camel Up - Bordspel

€ 34,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

De stapelgekke kamelenrace! Vlot race- en gokspel voor het hele gezin. Gok op 5 kamelen, die over een zandparcours rennen en elkaar meedragen. Er kunnen liefst 8 spelers meedoen!
Vanaf 8 jaar
2-8 spelers
+/- 30 min
Tactiek:

Geluk:

Bluf:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

De stapelgekke kamelenrace Vlot race- en gokspel voor maximaal 8 spelers! Vijf kamelen rennen over een zandparcours en proberen etappes of zelfs de hele race te winnen. Maar kamelen blijken vindingrijke dieren. Komen ze een soortgenoot tegen, dan springen ze er gewoon bovenop, zodat ze worden meegedragen! De race bestaat uit verschillende etappes. Je kunt zowel op de winnaar van een etappe gokken als op de winnaar en de verliezer van de complete race. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met behulp van een woestijntegel de race te manipuleren. Na elke etappe en de race zelf ontvang je geld als je goed gegokt hebt. Maar heb je op de verkeerde kameel ingezet, dan moet je betalen. Verdien jij uiteindelijk het meeste geld? Camel Up is een luchtig en grappig spel voor het hele gezin. Probeer Camel Up nu zelf uit met onze online probeervariant.

Meer informatie
Artikelcode 999-CAM01
Gewicht 1.0600
Merk 999 Games
Afmetingen 29,7 x 29,7 x 7,2 cm
Auteur Steffen Bogen
EAN Code 8717249198598
Jaar van Uitgifte 2014
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Zet je woestijntegel pas in nadat je op een kameel hebt gewed. Dan kun je hem gericht gebruiken. Wed niet te snel op de winnaar of verliezer van de race. Er kan nog veel gebeuren en verkeerd gokken kost geld. Wed niet op dezelfde kamelen als degenen die voorstaan, want dan kun je ze niet meer inhalen.

Videos