Carcassonne: Compacte Reiseditie - Niet meer leverbaar

Deel via:

€ 14,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Reiseditie van het bekende legspel. .Met deze compacte versie kun je Carcassonne overal spelen!
Vanaf 8 jaar
2 - 5 spelers
+/- 30 min
  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Compacte reiseditie van het bekende legspel. Het bevat kleine multifunctionele en milieuvriendelijke onderdelen. Zo kunt u het spel overal mee naartoe nemen en spelen! In het spel bouwen de spelers gezamenlijk de gelijknamige Franse stad op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor afgebouwde projecten. Elke beurt leg je één landschapstegel neer en mag je er één horige opzetten. Welk soort dat is hangt van de tegel af. Zo zijn er tegels met wegdelen, met kloosters, met stadsdelen en/of met stukken weide. In principe mag er niet meer dan één horige op een project staan, maar als twee onafgebouwde delen aan elkaar worden gebouwd, kan het toch voorkomen dat er meer horigen op terecht komen. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elk soort project gelden verschillende spelregels voor het aantal te ontvangen punten. Het spel is afgelopen als alle tegels zijn gelegd. Wie de meeste punten heeft, wint. Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen.

Meer informatie
Artikelcode 999-CAR28
Gewicht 0.1000
Merk 999 Games
Afmetingen 20x20x2,5
Auteur Klaus-Jürgen Wrede
EAN Code 8717249196563
Jaar van Uitgifte 2012
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

- Probeer bij het bouwen van grote steden iemand te vinden die met je mee wilt bouwen. Als je het alleen moet doen ben je te afhankelijk van de tegels die je trekt en iedereen gaat je ook nog eens tegenwerken.

- Aan het einde van het spel zijn er veel punten met de boeren te verdienen. Zorg ervoor dat je daar op tijd bij bent.

- Doe voorzichtig met het inzetten van horigen. Als ze allemaal op het veld staan, moet je namelijk wachten totdat je ze weer terug krijgt en dat is jammer als er een mooie kans voorbij komt.

  • Recent Searches
  • De kolonisten van catan uitbreiding 59
  • wizard kaartspel 149
  • 30 seconds junior 15
  • catan bordspel uitbreiding ridders 1