Carcassonne: Schapen en Heuvels origineel - Bordspel

€ 14,99
bij 999 Games
Op voorraad bij andere aanbieders

Overzicht

Uitbreiding op Carcassonne voor nog meer variatie. Zet herders in en scoor punten met je schapen. Maar pas op de wolf. Horigen op heuvels hebben meer macht en wijnbergen geven extra punten.
Vanaf 8 jaar
2-6 spelers
+/- 40 min
Geluk:

Planning:

Tactiek:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Zet je herder in om schaapsfiches uit de buidel te trekken. Doe dat met beleid, want als je een wolfsfiche trekt, ben je direct je schapen kwijt. Horigen op landtegels met heuvels beslissen een gelijke stand in je voordeel. En monniken op kloosters verdienen extra punten voor wijngaarden in hun directe omgeving. Deze constructieve uitbreiding geeft je de mogelijkheid om op andere manieren punten te scoren. De schaapsfiches en wijngaarden zijn daar de duidelijkste voorbeelden van, maar een horige op een heuvel telt eigenlijk voor 2! Carcassonne: Schapen & Heuvels biedt verschillende nieuwe uitdagingen voor de fervente Carcassonne-speler. En door de zesde herder kun je deze uitbreiding prima met Carcassonne: De Uitbreiding combineren!

Meer informatie
Artikelcode 999-CAR31
Gewicht 0.2900
Merk 999 Games
Afmetingen 19 x 13,7 x 6,5 cm
Auteur Klaus-Jürgen Wrede
EAN Code 8717249198697
Jaar van Uitgifte 2014
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

De kans op het trekken van een wolfsfiche wordt steeds groter. Het is vaak beter om met een beperkt aantal schapen tevreden te zijn.

Als je er in slaagt om jouw herder op dezelfde weide als een andere herder te krijgen, kunnen jullie van elkaar meeprofiteren.

Leg een heuvel aan een belangrijk project en zet er een horige op. Zo verbeter je jouw kansen daar aanzienlijk.

Videos