€ 19,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Tactisch kaartspel, licht gebaseerd op het legspel Carcassonne. Speel kaarten in verschillende rijen en claim deze op het juiste moment. Blufelementen zorgen voor verrassende situaties. Carcassonner
Vanaf 8 jaar
2 - 4 spelers
+/- 30 min
Tactiek

Geluk

Interactie

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

In dit vlotte kaartspel uit de bekende Carcassonne-familie vormen de spelers rijen van verschillende kleuren en proberen ze deze met behulp van hun horige te claimen. Onder de kaarten bevinden zich personen, dieren, jokers en gebouwen, die allemaal op hun eigen manier voor punten zorgen.

Elke ronde krijg je een aantal kaarten en een horige. Als je aan de beurt bent, speel je een kaart of je horige. De eerste kaart die je in een ronde speelt, moet je gedekt neerleggen, de rest open. Met de gedekte kaart kun je een beetje bluffen. Het zetten van je horige zorgt ervoor dat alle kaarten in die rij voor jou zijn. Als iedereen zijn kaarten heeft gespeeld en zijn horige heeft ingezet, worden er punten geteld.

Personenkaarten en jokers leveren direct punten op. Dieren ook, maar die leg je voor je neer, waardoor ze bij volgende tellingen weer meetellen. Voor gebouwen krijg je pas aan het einde van het spel punten. Wie heeft de meeste punten?

Meer informatie
Artikelcode999-CAR17
Gewicht0.6400
Merk999 Games
Afmetingen19 x 19 x 6,5 cm
AuteurKlaus-Jürgen Wrede
EAN Code8717249193432
Jaar van Uitgifte2010