zondag 24 september
Help mee het wereldrecord catan te verbreken!

Catan Big Game logo

Wat is de catan big game?

De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel. In de Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven. En met grote groepen bedoelen we heel grote groepen!

Nadat in 2013 het wereldrecord in de Verenigde Staten is gevestigd met 922 deelnemers is dit record in 2015 op de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, in het Duitse Essen, verbroken. Er deden daar maar liefst 1040 deelnemers mee. Dan is het in 2017 de beurt aan de Benelux. Wij nemen graag deze uitdaging aan. Doe jij ook mee aan deze te gekke groepservaring?

Benieuwd hoe je de Big Game versie van Catan speelt? Klik HIER voor de spelregels!

Recordpoging Catan

Doe mee en win!

Op 24 september wagen wij een poging het huidige record te verbreken. Het evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center op de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam.

De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil.

Inclusief gratis goodiebag!

Iedere deelnemer ontvangt een gratis goodiebag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!

Helaas, uitverkocht!

Kolonisten van Catan recordpoging

The basic info

Waar?

Erasmus Sport Center
Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Wanneer?

Zondag 24 september 2017
Vanaf 14:00 uur (Duur: 2 tot 3 uur)

Voor wie?

Iedereen vanaf 10 jaar!

Kosten?

De kosten voor deelname aan dit unieke evenement zijn slechts € 2,50 per persoon. Dit is inclusief de goodiebag met de exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!

Belangrijke informatie over je toegangsbewijs

Het bestelnummer is jouw toegangsbewijs. Dit nummer staat op de bevestigingsmail en factuur die worden verstuurd zodra tickets voor het evenement zijn gekocht. Bij binnenkomst wordt dit nummer gecontroleerd. Bij aanschaf van meerdere tickets op één bestelnummer vragen wij om de gehele groep vóór binnenkomst te verzamelen. Op deze manier kan iedereen van die groep tegelijk inchecken. Dit doen we vanwege het feit dat het niet mogelijk is om met hetzelfde bestelnummer een tweede keer binnen te komen.