Catan: Het Duel - Donkere & Gouden Tijden - Kaartspel

€ 27,99
Normale prijs  
verwacht
Niet op voorraad

Overzicht

Beleef nieuwe avonturen in donkere en gouden tijden op het eiland Catan! Maak kennis met nieuwe tijdperken. Zo verken je de zee, neem je het op tegen barbaren en til je je steden naar een hoger plan door middel van wijsheid en tevreden inwoners. Zes nieuwe themasets met ruim 200 nieuwe kaarten zorgen voor volop variatie.
Vanaf 10 jaar
2 - 2 spelers
+/- 75 min
Bluf

Geluk

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Ontdek nieuwe tijdperken in de wereld van Catan!


De Donkere en Gouden Tijden van Catan zijn gekomen! Nieuwe mogelijkheden en avonturen wachten op je. Verken de zee op zoek naar nieuwe gebieden, neem het op tegen invasies van barbaren en til je steden naar een hoger plan door middel van wijsheid en tevredenheidspunten.

Deze uitbreiding op de populaire Catan-variant voor 2 spelers komt met 6 nieuwe themasets, met elk nieuwe eenheden, ontwikkelings- en uitbouwkaarten en nieuwe spelregels. Dankzij de meer dan 200 kaarten wordt de wereld van Catan: het Duel flink uitgebreid en kan er volop worden gevarieerd.

Catan het Duel: Donkere & Gouden Tijden is een heruitgave van de uitbreidingen De Vorsten van Catan – Donkere Tijden en De Vorsten van Catan – Gouden Tijden. De spelregels zijn niet gewijzigd, zodat het combineren van het basisspel De Vorsten van Catan met deze uitbreiding zonder problemen mogelijk is.

Inhoud:
  • 215 speelkaarten
  • 6 ontdekkersschepen
  • spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-KOL56E
Gewicht0.0000
Merk999 Games
Afmetingen27,6 x 19,2 x 3,9 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8720289472849
Jaar van Uitgifte2022