Catan: Het Duel - Kaartspel

Deel via:

€ 19,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Reprint van "Vorsten van Catan" met kaartenhouders en nieuwe verpakking. Bouw aan je vorstendom en onderga de ontberingen en gouden tijden die de kolonisten van Catan op hun pad tegenkwamen. Beleef Catan opnieuw met dit spannende spel voor 2!
Vanaf 10 jaar
2-2 spelers
+/- 30 min
Bluf:

Geluk:

Tactiek:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Reprint van "Vorsten van Catan" met kaartenhouders en nieuwe verpakking. Bouw aan je vorstendom en onderga de ontberingen en gouden tijden die de kolonisten van Catan op hun pad tegenkwamen. Het basisspel "De eerste bewoners van Catan" maakt je vertrouwd met het spel. Verder bevat deze doos 3 themasets met extra kaarten, die veel mogelijkheden voor variabele strategieën bieden. Zo maak je als het ware een reis door 3 tijdperken: "De Gouden Eeuw", "Een tijd van conflict" en "De grote vooruitgang". Uiteindelijk zijn alle kaarten ook gezamenlijk te gebruiken in de ultieme versie van het spel, het "Duel der vorsten". Beleef Catan opnieuw met dit spannende spel voor 2! Hoe je de Vorsten van Catan als toernooi kan spelen vindt je hier.

Meer informatie
Artikelcode 999-KOL41
Gewicht 0.7600
Merk 999 Games
Afmetingen 27,6 x 19,2 x 6,9 cm
Auteur Klaus Teuber
EAN Code 8719214422400
Jaar van Uitgifte 2017
Evenement n.v.t.
label n.v.t.

Tactische tips

- Kies aan het begin van het spel niet te dure kaarten, want dat vertraagt je startmotortje. - Let goed op de plannen van de andere speler. Goed anticiperen kan in dit spel veel opleveren. - Richt je op niet teveel strategieën. Alles half doen is meestal niet goed genoeg voor de winst.