Catan Big Box

De Nieuwe Catan Big Box van 2019

“A Big game deserves a Big Box.”

Voor een complete Catan-ervaring heeft 999 Games een supergave Big Box samengesteld. Dit complete pakket bevat niet alleen het basisspel maar ook meteen de uitbreiding voor 5 en 6 spelers Bovendien ontvang je ook de uitbreidingen “Beste Vrienden” en “Helpers van Catan” en de scenario’s “Corsica” en “New York”. Zo kun je Catan niet alleen leren, maar ook direct oneindig variëren! Een zeer geschikte starterset dus. Alle scenario’s zijn speciaal voor deze Big Box aangepast zodat deze ook met 5-6 spelers te spelen zijn. Tot slot zit ook nog het bijzonder verslavende Catan dobbelspel in de Catan Big Box, een leuke “roll & write”-versie van de ultieme klassieker die je met 1-4 spelers kunt spelen.

Ontdek alle inhoud

Handige vaardigheden

  • Slim onderhandelen
  • Strategisch inzicht
  • Tactisch inzicht
  • Geluk

aantal spelersVanaf 10 jaar

leeftijd vanaf3 - 6 spelers

speelduur+/- 75 min.

€ 70,99Kopen

De bewoners van Catan
Catan 2019 Big Box

Wat zit er in de Big Box van 2019?

Ontdek alle onderdelen die zijn inbegrepen bij deze unieke Catan Big Box!

Catan Basisspel
Catan Basisspel

Catan Basisspel

Zijn jullie nieuw op het eiland Catan en gaan jullie als echte kolonisten aan de slag? Het vruchtbare land levert veel grondstoffen op, waarmee jullie straten en dorpen bouwen. Al snel bloeit de handel tussen de kolonisten op en groeien dorpen tot steden uit. De stijgende welvaart zorgt voor drukte op het eiland. Er ontstaat een spannende wedloop om de langste handelsroute, de grootste riddermacht en de meeste punten. Smeed je plan, handel gewiekst en vertrouw op een vleugje geluk in dit uitdagende avontuur.

Catan Basisspel
Catan: Het Dobbelspel
Catan: Het Dobbelspel

Catan: Het Dobbelspel

Wie had gedacht dat Catan zo ontzettend goed zou werken als simpel dobbelspel? Toch is het waar. Deze roll & write versie van dit klassieke spel is even fris als verslavend. Je vindt het complete Catan Dobbelspel in deze Catan Big Box.

Dit vlotte dobbelspelletje speel je weg in een klein half uurtje en past prima in je reisbagage. En, zijn je scoreblokken op? Geen nood, je kunt extra scoreblokken bij ons bestellen.

Catan Universe
Catan uitbreiding: 5 - 6 spelers
Catan uitbreiding: 5 - 6 spelers

Catan Basisspel voor 5/6 spelers

Met het aanvullende speelmateriaal kunnen er maximaal 6 spelers meedoen. Ook met de regionale scenario’s!

Catan Uitbreiding voor 5 en 6 spelers
Catan uitbreiding: Beste vrienden
Catan uitbreiding: Beste vrienden

Catan: Beste Vrienden

“Laat mij de rover van die tegel afhalen – hij zit jou vast in de weg, toch? Trouwens, je hebt een baksteen nodig – wil je dat ik je die gratis geef?”

Welk spel wordt hier gespeeld? Dat klinkt niet als Catan. Wacht maar tot je het scenario “Beste Vrienden” gaat gebruiken! Goede vrienden helpen elkaar en worden daarvoor beloond. Gebruik de verkregen voordelen slim, want er kan er maar één winnen!

Catan Beste Vrienden
Catan uitbreiding: de Helpers
Catan uitbreiding: de Helpers

De Helpers van Catan

Ontmoet een paar van de meest invloedrijke en behulpzame mensen op Catan. Ze bieden hun vaardigheden en ervaring aan om je te helpen bij jouw bouwplannen. Zorg dat je hun helpende hand dus optimaal benut! Deze kleine uitbreiding is geschikt voor gebruik met het Catan basisspel en Zeevaarders.

Met deze Big Box is dit scenario is bovendien voor het eerst ook geschikt voor 5-6 spelers.

Catan Helpers
Catan scenario: Corsica
Catan scenario: Corsica

Catan scenario: Corsica

Ontdek het eiland Corsica. Op de kaart staan ook verschillende details over veel steden op het eiland en een stukje geschiedenis. Dezelfde regels als het basisspel van Catan zijn van toepassing. Deze kaart kan ook met 5 of 6 spelers gespeeld worden!

Catan Corsica
Catan scenario: New York
Catan scenario: New York

Catan Scenario: New York

Met dit scenario ontdek je de staat New York, en haar verschillende steden. Verken, handel en bouw mee aan deze beroemde Empire State.

Catan New York