Chronicles of Crime - Breinbreker

Waardering:
93% of 100
€ 34,99
Normale prijs  
Uitverkocht
Niet op voorraad

Overzicht

Coöperatief spel over misdaadonderzoek. Kruip in de huid van een politieagent en los verschillende misdrijven op. Scan locaties en voorwerpen, en ondervraag verdachten en medewerkers. Combineer alle gegevens op de juiste manier en vind de dader. Smartphone of tablet vereist! Inclusief 5 scenario's elk maar 1 keer speelbaar.

Vanaf 12 jaar
1 - 4 spelers
+/- 60 min
Beleving

Coöperatief

Geluk

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

veelgestelde vragen

Lukt het je niet om de taal naar “Nederlands” aan te passen? Volg dan de volgende stappen.
Klik op Options en dan op Sign in. Meld je aan op een manier naar keuze. Ga dan via het menu naar Unlock. Scan de QR-code op het kaartje in de doos. Je kunt nu de taal in het Language-menu naar “Nederlands” aanpassen. Lijkt het niet te lukken sluit dan voor de zekerheid eenmalig de app af en start deze weer op, het kan zijn dat hij het nu wel doet.
Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.
Kan ik het spel opnieuw spelen?
Het is mogelijk om de scenario’s van Chronicles of Crime opnieuw te spelen. Het verhaal zal helaas niet veranderen. Sommige spelers lossen de misdaad niet goed op en kunnen op deze manier de missie opnieuw proberen. In het menu kan je de missie afbreken om vervolgens weer een missie in het hoofdmenu te kunnen kiezen. Hier hoef je niet een nieuw account voor aan te maken. Als je het spel doorgeeft aan iemand anders om te spelen kunnen ze met de eerstgebruikte inloggegegevens weer opnieuw inloggen. dus niet nieuwe inlogggegevens maken maar steeds dezelfde gebruiken.
Kan de app nogmaals worden gebruikt?
Deze kan op meerdere apparaten worden geinstalleerd, je moet dan met dezelfde gegevens inloggen als die zijn gebruikt bij de 1e keer installeren. Dus niet de QR code inlezen maar de app instaleren. De code is inderdaad al in gebruik, maar kan op meerdere apparaten worden gebruikt.
Wat betekenen de symbolen op de voorwerpkaarten?
Het spel speel je door met je app het scenario dat je wil spelen te kiezen en het verhaal te volgen. Het doel is om de moordenaar van de huidige zaak in de kortst mogelijke korte tijd te vangen. Als er in de tekst een symbool van een kaart verschijnt is het de bedoeling dat je die scant voor meer info om je weer verder te helpen. Je hebt zo’n kaart dus ook alleen maar nodig als de tekst die noemt. Het is dus echt niet nodig om precies te weten wat ze betekenen. Je krijgt in je app weer verdere aanwijzingen.

Over het spel

Duik direct het avontuur in!


Londen, vandaag. Je hebt net het politiebureau verlaten, er is een lichaam gevonden in Hyde Park en je baas heeft zojuist jouw casus gemaakt.
Het is niet je eerste onderzoek, maar iets geeft je het gevoel dat deze moeilijker is dan gebruikelijk.
Je schudt die gedachten van je af, start je motor en rijdt naar de plaats van het misdrijf. Tijd om aan het werk te gaan!

Coöperatief spel over misdaadonderzoek


Kruip in de huid van een politieagent en los verschillende misdrijven op. Scan verschillende locaties en voorwerpen, en ondervraag verdachten en medewerkers. Combineer alle verkregen gegevens op de juiste manier en vind de dader!


In dit spannende spel worden digitale en analoge componenten gecombineerd, waardoor je met het speelmateriaal uit de verpakking en de gratis app verschillende scenario’s kunt spelen. Het innovatieve “scan & speel”-systeem zorgt ervoor dat de uitkomst van een scenario van de beslissingen van de spelers afhangt! Elk scenario is in principe maar één keer speelbaar!


Om dit spel te kunnen spelen is een smartphone of tablet vereist!


Inclusief 5 scenario's elk maar 1 keer speelbaar.Inhoud:
  • 1 bewijzentableau
  • 107 kaarten
  • 17 locatietableaus
  • 4"forensisch contact"-tableaus
  • De spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-CHR01
Gewicht0.9500
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 5,2 cm
AuteurDavid Cicurel
EAN Code8719214425616
Jaar van Uitgifte2018