De Kolonisten van Amerika - Bordspel

€ 42,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Zelfstandige variant op het populaire handelsspel. Stuur je kolonisten eropuit om steden te stichten en bouw aan het spoornetwerk om goederen te kunnen vervoeren. Catan
Vanaf 12 jaar
3 - 4 spelers
+/- 120 min
Tactiek

Geluk

Handel

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Zelfstandige variant van het handelsspel De Kolonisten van Catan. De spelers kruipen in de huid van avontuurlijke pioniers, die hun geluk in het westen van de Verenigde Staten zoeken. Ze stichten nieuwe steden, waar ze het vruchtbare land exploiteren en runderen houden. De grote afstanden verhinderen echter een soepel transport van deze producten. Dit lossen ze op door het bouwen van spoorlijnen. Wie slaagt erin om met zijn treinen als eerste al zijn goederen in de steden van zijn concurrenten af te leveren?

De spelregels van De Kolonisten van Amerika zijn voor een groot deel gelijk aan die van het oorspronkelijke spel. Het verschil zit hem voornamelijk in het logistieke aspect. Je reist met je kolonisten naar het westen om daar nieuwe nederzettingen te stichten. Voor elke nederzetting maak je een product vrij. Die probeer je per trein naar steden van andere spelers te vervoeren. Daartoe koop je locomotieven, bouw je spoorlijnen en rijd je er overheen. Als jij als eerste al je goederen hebt afgeleverd, heb je gewonnen.

De Kolonisten van Amerika is een combinatie van het bekende handelsspel en de populaire spoorwegspellen.


Meer informatie
Artikelcode999-KOL26
Gewicht1.7500
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 7,2 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249193753
Jaar van Uitgifte2010