De Kolonisten van Catan Junior - Bordspel

Deel via:
€ 24,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

Piratenvariant voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Bouw forten en roep de hulp van Coco de papegaai in.
Vanaf 6 jaar
2-4 spelers
+/- 30 min
Tactiek:

Geluk:

Handel:

Bluf:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt. De spookpiraat kan echter grondig roet in het eten gooien. Gelukkig kun je regelmatig de hulp van Coco, de papegaai inroepen! Jij wint het spel als je al jouw forten hebt gebouwd. Deze vereenvoudigde versie van het populairste handelsspel van de laatste jaren biedt ook voldoende uitdagingen om volwassenen te boeien.

Meer informatie
Artikelcode 999-KOL23B
Gewicht 0.9500
Merk 999 Games
Afmetingen 29,7 x 29,7 x 7,2 cm
Auteur Klaus Teuber
EAN Code 8717249199625
Jaar van Uitgifte 2009
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Zorg dat je zoveel mogelijk verschillende grondstoffen binnen krijgt, zodat je niet teveel afhankelijk bent van het ruilen met andere spelers of de bank.

Let ook goed op als je niet aan de beurt bent, omdat je dan nog steeds mag ruilen met de speler die wel aan de beurt is. Dat kan vaak nog onverwachts een leuk handeltje opleveren.