De Schat van Kadora - Kaartspel

Waardering:
80% of 100
€ 11,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Nu besteld, dinsdag bezorgd
Ontvang 120 overwinningspunten

Overzicht

Bevaar als zeerover de wereldzeeën op zoek naar het schateiland Kadora. Klopt de schatkaart en is er inderdaad een diamantenschat op het eiland te vinden? Weet jij de betovering van deze schat te doorbreken en met de diamanten weer huiswaarts te zeilen? Hijs snel de zeilen, je hebt een lange weg voor de boeg!
Vanaf 12 jaar
2 - 4 spelers
+/- 25 min
Geluk

Interactie

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Een foutje!
Helaas is er tijdens het opmaken van het spel een klein foutje in gekomen: één van de kaarten met de donkerblauwe ruitvormige diamant heeft aan één kant van de kaart twee keer een 1 staan en aan de andere kant twee keer een 2 staan. Dit moeten allemaal enen zijn. Op tafel valt dit goed op, maar in de hand moet je hier even op letten.

Over het spel

Na maanden over de wereldzeeën te hebben gevaren ben je met je piratenvrienden eindelijk op het eiland Kadora aangekomen. Het is jullie gelukt om in een grot de enorme schat aan gekleurde diamanten te vinden, precies zoals de schatkaart voorspelde. Jullie hebben de diamanten gelijk over de zeerovers verdeeld, echter terug op het schip blijken de diamanten betoverd te zijn. Het schip kan simpelweg niet uitvaren. Het lukt jullie niet om van het eiland weg te komen.

Hoe meer diamanten je in je bezit hebt, hoe zwaarder de betovering is. Het gaat je alleen lukken om weg te komen als je van ten minste één kleur diamant de meerderheid in handen weet te krijgen, wat niet makkelijk zal zijn want niemand wil zonder strijd zijn buit afstaan. Elke beurt kunnen de spelers kaarten trekken, weggeven of op tafel leggen met als doel om van ten minste één kleur de meeste diamanten te bezitten. Alle andere diamanten leveren strafpunten op, dus de speler met de minste strafpunten wint het spel.

Wie kan er straks uitvaren? En wie moeten er voor altijd op het eiland achterblijven met de rest van de schat?


Inhoud:
  • 72 speelkaarten
  • de spelregels


Meer informatie
Artikelcode999-KAD01
Gewicht0.1600
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2,2 cm
AuteurFelix Bernat Julian
EAN Code8719214429218
Jaar van Uitgifte2020