De Vorsten van Catan: Uitbreiding Gouden Tijden - Kaartspel


€ 19,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Tweede uitbreiding van "De Vorsten van Catan". Met de 3 themasets in deze uitbreiding zetten we onze zwerftocht door de geschiedenis van Catan voort.
Vanaf 10 jaar
2-2 spelers
+/- 75 min
Bluf:

Geluk:

Tactiek:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Tweede uitbreiding van "De Vorsten van Catan". Met de 3 themasets in deze uitbreiding zetten we onze zwerftocht door de geschiedenis van Catan voort. "Een tijd van ontdekkers" speelt zich af tussen "De grote vooruitgang" en "Een tijd van barbaren". In deze themaset verkennen de bewoners van Catan het eilandenrijk binnen het bereik van hun nieuwe schepen. In "Een tijd van de wijzen" komen andere aspecten uit de tijd van "De grote vooruitgang" aan bod. De geschiedenis van Catan eindigt chronologisch met "Een tijd van welvaart": de barbaren zijn verslagen en de onafhankelijkheid van Catan is verzekerd. Tijd om de belangen van de bewoners van Catan te behartigen en deze naar gouden tijden te leiden. Deze uitbreiding bevat verder nog een verwijzing naar de spelregels van het "toernooispel", die je van de website kun downloaden. Veel plezier bij het ontdekken van de nieuwe themasets!

Meer informatie
Artikelcode 999-VVC03
Gewicht 0.4000
Merk 999 Games
Afmetingen 20,1 x 20,1 x 4,8 cm
Auteur Klaus Teuber
EAN Code 8717249198185
Jaar van Uitgifte 2014
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Maak goed gebruik van de specifieke mogelijkheden van een themaset. Veel kaarten grijpen op elkaar in of hebben een bepaalde kaart als voorwaarde. Zorg dat je die voorwaarde dan zo snel mogelijk bouwt of neem de betreffende kaarten niet in je hand.

Probeer goed te plannen wat je met je grondstoffen wilt gaan doen. Het is eeuwig zonde als je geen grondstoffen krijgt omdat je kaart vol is. Ruil desnoods op tijd met de bank.

Let goed op hoeveel punten je tegenstander heeft. Je zal niet de eerste zijn die een winnend plan heeft bedacht, maar even was vergeten dat je tegenstander nog maar één puntje nodig had. Het is daarom ook verstandig om een pestkaart vast te houden voor noodgevallen als deze.

Videos