De Vorsten van Catan - Kaartspel

€ 19,95
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Gereviseerde versie van "Het Catan kaartspel voor 2 spelers". Bevat een basisspel en 3 themasets. Beleef Catan opnieuw met dit spannende, nieuwe spel voor 2!
Vanaf 10 jaar
2 - 2 spelers
+/- 30 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Compleet nieuwe editie van "Het Catan kaartspel voor 2 spelers". De spelers bouwen aan hun vorstendom en ondergaan de ontberingen en gouden tijden die de ontdekkers van Catan op hun pad tegenkwamen.

Het basisspel "De eerste bewoners van Catan" maakt de spelers vertrouwd met het spel. Verder bevat deze doos 3 themasets met extra kaarten, die veel mogelijkheden voor variabele strategieën bieden. Zo maken de spelers als het ware een reis door 3 tijdperken: "De Gouden Eeuw", "Een tijd van conflict" en "De grote vooruitgang". Uiteindelijk zijn alle kaarten ook gezamenlijk te gebruiken in de ultieme versie van het spel, het "duel der vorsten".

Net als in de oorspronkelijke versie bouwen de spelers straten, dorpen en steden, en bouwen ze deze uit met verschillende ontwikkelingskaarten. Met actiekaarten kunnen ze verschillende voordelen verdienen, maar ook de andere speler aanvallen of dwarszitten. Afhankelijk van de variant, wint de speler die als eerste een bepaald aantal overwinningspunten heeft.

In De Vorsten van Catan zijn vele veranderingen aangebracht om ook spelers van het Kolonisten Kaartspel opnieuw te boeien!

Hoe je de Vorsten van Catan als toernooi kan spelen vindt je
hier.

Meer informatie
Artikelcode999-VVC01
Gewicht0.5100
Merk999 Games
Afmetingen20,1 x 20,1 x 4,8 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249196587
Jaar van Uitgifte2012