EXIT - De eenzame vuurtoren - Breinbreker

Waardering:
80% of 100
€ 25,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Nu besteld, dinsdag bezorgd
Ontvang 260 overwinningspunten

Overzicht

Ontrafel de geheimen van de Eenzame Vuurtoren! Los de puzzels op om het licht van de vuurtoren weer paraat te krijgen, voordat er ongelukken gebeuren. Deze editie van Exit heeft vier legpuzzels. Elke puzzel geeft eigen hints en raadsels die je op weg helpen om de codes te breken. Hoe snel weet jij deze keer te ontsnappen?
Vanaf 12 jaar
1 - 4 spelers
+/- 120 min
Coöperatief

Tijdsdruk

Puzzelen

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

Tijdens een storm schuil je bij een eenzame vuurtoren…


Het licht van de vuurtoren zorgt ervoor dat er geen ongelukken aan de kust gebeuren. Maar dan springt opeens het licht uit! In de verte zie je een schip dat recht op de kust afvaart. Jij moet daarom zo snel mogelijk het licht weer aankrijgen. Dat kan alleen als je alle raadsels van de Eenzame Vuurtoren weet op te lossen.

Deze editie van Exit bevat wederom de vertrouwde decodeerschijf. In tegenstelling tot eerdere Exit-delen bevat De Eenzame Vuurtoren echter legpuzzels in plaats van een boekje en raadselkaarten. Elke legpuzzel bestaat uit 80 stukjes en geeft hints, raadsels, opdrachten en andere middelen waarmee je alle codes van de vuurtoren moet oplossen. De puzzels geven een aantal originele twists aan het escape room-spel. Wat voor twists? Dat zul je zelf moeten beleven!

EXIT: De Eenzame Vuurtoren is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!

Inhoud:
  • 4 puzzels met elk 88 stukjes
  • 1 decodeerschijf
  • 12 raadseldocumenten
  • 2 vreemde voorwerpen
  • 1 handleiding


Meer informatie
Artikelcode999-EXI20
Gewicht0.5400
Merk999 Games
Afmetingen25,7 x 17,7 x 5,7 cm
AuteurInka Brand, Markus Brand
EAN Code8720289472177
Jaar van Uitgifte2022